Simona Gherghe, la un pas de a renunța la televiziune: „A fost un mare, mare scandal”

Ultima actualizare:

Simona Gherghe, una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV din România, a vorbit recent despre unul dintre cele mai dificile momente din cariera sa, când a fost la un pas să renunțe la televiziune. Într-un interviu, ea a rememorat scandalul care a izbucnit în jurul unui episod difuzat la emisiunea „Acces Direct”, în care Ioana Tufaru, fiica regretatului actor Dan Tufaru, a fost implicată.

Simona Gherghe. Foto: arhiva.
Simona Gherghe. Foto: arhiva.

Nu ea a luat decizia de a difuza acel material

Incidentul a avut un impact profund asupra Simonei Gherghe, care a recunoscut că acel moment a fost o cotitură în cariera sa. Simona a explicat că materialul difuzat a fost umilitor pentru Ioana Tufaru, iar acest lucru a afectat-o enorm, chiar dacă nu a avut control asupra situației. „Scandalul acela cu Ioana Tufaru... a fost un mare, mare scandal”, a declarat Simona, subliniind că decizia de a difuza acel material nu a fost a ei sau a producătorului emisiunii.

Ea a mărturisit că acest episod a fost atât de greu de dus încât s-a gândit serios să părăsească televiziunea. „Pentru mine, a fost ca o cotitură, pentru că atunci m-am gândit foarte serios, poate ar trebui să fac altceva”, a spus Gherghe. Însă, în aceeași perioadă l-a cunoscut pe Răzvan Săndulescu, actualul său soț, ceea ce i-a dat o nouă perspectivă asupra vieții.

„Când viața îți dă ceva foarte rău, cumva urmează și ceva foarte bun"

Simona Gherghe a reușit să treacă peste acel moment dificil și să continue în televiziune, însă experiența a lăsat urme. Ea a subliniat că, în acest domeniu, există momente în care apar lucruri neprevăzute, pe care nu le poți controla, dar trebuie să găsești forța să mergi mai departe.

Legat de povestea asta, când viața îți dă ceva foarte rău, cumva urmează și ceva foarte bun.

N-am putut să duc ce s-a întâmplat, pentru că eu știam că nu era ceva care a ținut de mine, adică nu era alegerea mea, și nu o spun când spun alegerea subiectului... Mă rog, a fost un material care a fost difuzat pe vremea aia la „Acces” (n.r. Acces Direct), în care fata aia a fost într-adevăr umilită. Problema e că nici eu, nici producătorul, noi nu am văzut acel material, ne-a fost furnizat în emisie…", a spus aceasta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
anca turcasiu si andreea samson la asia express 2024 jpg
netflix pexels jpg
pro tv antena  jpg
cub alin oprea larisa uta png
Power Couple jpeg
oana zavoranu vrajitoarea melissa jpg
vedete andre arhiva 02 1024x680 1 jpg
andreea corb instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net