Simona Gherghe, imagine inedită din copilărie, alături de tatăl ei. Ce legătură are fotografia cu Alain Delon: „Le povestesc copiilor despre el”

Simona Gherghe (46 de ani) se numără printre cele mai apreciate vedete TV. Recent, prezentatoarea a publicat o imagine inedită din copilărie, în care apare alături de tatăl ei. Imaginea a fost însoțită și de un mesaj care face referire le regretatul actor Alain Delon. 

Simona Gherghe, imagine rară alături de tatăl ei
Simona Gherghe, imagine rară alături de tatăl ei

Simona Gherghe a răsfoit prin amintiri și a dat de o fotografie cu tatăl ei, pe care a postat-o pe rețelele de socializare. Alături de imagine, vedeta a povestit și o întâmplare pe care a trăit-o în copilărie, în timp ce se afla pe litoralul românesc, împreună cu părinții ei.

Prezentatoarea TV are o relație specială cu mama și tatăl său, care îi sunt mereu aproape și o sprijină în orice moment, mai ales atunci când vine vorba de cei doi copii, Ana și Vlad. Având un moment de nostalgie, vedeta a deschis cufărul cu amintiri și a găsit o fotografie veche, de când avea doar 7 ani. Imediat cum au văzut fotografia, fanii au observat cât de mult seamănă blondina cu tatăl ei.

Simona Gherghe, alături de tatăl ei, în copilărie / Foto: Instagram
Simona Gherghe, alături de tatăl ei, în copilărie / Foto: Instagram

„Am auzit remarca lor despre cât de frumos e Alain Delon”

La acea vreme se afla pe litoral alături de părinți, moment în care mama sa a început să vorbească cu o prietenă despre Alain Delon, actorul care s-a stins din viață pe 18 august 2024, la vârsta de 88 de ani. Aceasta l-a descris ca fiind „șarmant”, iar replica Simonei Gherghe a venit imediat, în urma celor auzite. De asemenea, vedeta a vorbit și despre importanța pe care a avut-o francezul în cinematografie.

„Unele lucruri nu se schimbă niciodată… Aveam vreo 7 ani și ceva, eram în vacanță, la mare, cu ai mei și într-o seară am văzut un film la amfiteatrul din stațiune. O peliculă franțuzească, cu Alain Delon, în rol principal. S-a terminat târziu, eram aproape adormită și tata mă ducea în brațe, spre camera de hotel. În fața noastră, pe alee, mama comenta filmul cu o prietenă și am auzit remarca lor despre cât de frumos e Alain Delon.

Și eu, semiadormită, le-am spus: - Da, dar tata e și mai frumos! Replica asta a rămas în antologia familiei și ne amuzăm de multe ori de povestioara asta. 40 de ani mai târziu, Alain Delon moare la 88 de ani. Le povestesc copiilor despre el, despre cum a marcat cinematografia și despre cum a fost unul dintre cei mai frumoși actori din toate timpurile. Ana mă roagă să-i arăt o fotografie cu el. Se uită, stă puțin pe gânduri și spune: - Tata e și mai frumos!”, a scris Simona Gherghe pe Instagram.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Demi Moore
andra maruta jpg
doinita oancea lora jpg
jennifer lopez ben affleck intalnire profimedia jpg
Vedeta are o relație în trei, pasională și lipsită de inhibiții, cu Jorge și Toto Dumitrescu
banner gina pistol png
WhatsApp Image 2024 09 19 at 16 37 03 jpeg
lora si ionut ghenu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net