Simona Pătruleasa, rol de senzație într-un film popular de pe Netflix. „A fost o experiență interesantă”

Simona Pătruleasa, în vârstă de 49 de ani, una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de știri din România, a îmbinat utilul cu plăcutul și are propriul ei rol, la pupitrul știrilor, într-o producție care a rulat în cinematografele din întreaga lume și care poate fi urmărită acum și pe platforma de streaming Netflix.

Simona Pătruleasa, rol de senzație într-un film de pe Netflix / foto: colaj Instagram/Pixabay
Simona Pătruleasa, rol de senzație într-un film de pe Netflix / foto: colaj Instagram/Pixabay

Filmul care a avut deja premiera în cinematografele din întreaga lume, inclusiv în Canada și Statele Unite ale Americii, și în care joacă și Simona Pătruleasa este „Watcher” („Cineva mă urmărește” n.r). Cu toate că rolurile principale le-au revenit lui Maika Monroe și lui Karl Gluman, prezentatoarea de știri poate fi și ea admirată în timp ce prezintă știrile, așa cum o face de obicei.

Simona Pătruleasa, care a făcut parte din distribuția filmului românesc „Supraviețuitorul”, regizat de nimeni altul decât Sergiu Nicolaescu, a mărturisit că rolul pe care l-a avut în „Watcher” („Cineva mă urmărește” n.r) a fost o experiență interesantă, cu toate că a mai cochetat cu actoria.

„A fost o experiență interesantă, cu atât mai mult cu cât mi-am jucat propriul rol profesional. M-a luat prin surprindere și m-a bucurat această propunere. Nu m-am gândit niciodată la o carieră în actorie, deși am mai cochetat cu această profesie frumoasă. Am făcut parte din distribuția filmului «Supraviețuitorul», regizat de Sergiu Nicolaescu acum câțiva ani”, a declarat Simona Pătruleasa, pentru stirilekanald.ro.

„Watcher” poate fi urmărit pe Netflix

Producția „Watcher”, scrisă și regizată de Chloe Okuno în debutul său regizoral în lungmetraj, bazat pe un scenariu original de Zack Ford, este un thriller psihologic și a avut premiera în 2022, la Festivalul de Film Sundance. Pelicula a fost primită foarte bine de către critici și a fost nominalizată pentru Marele Premiu al Juriului. Acum, filmul poate fi urmărit și pe platforma de streaming Netflix.

Producția spune povestea unui cuplu american care se mută la București. În timp ce el nu stă prea mult pe acasă, lucrând foarte multe ore, ea începe să observe că este urmărită zilnic de către un vecin din blocul de vizavi. Devine și mai speriată când află despre un criminal în serie, poreclit „Păianjenul” de către mass-media locală, care decapitează femei tinere. De atunci, are impresia că este urmărită până și la supermarket.

Ce crezi că se întâmplă în final? Chiar este urmărită de criminalul în serie, de vecin, sau pur și simplu începe să o ia razna? Dacă te-am făcut curios, poți urmări pelicula pe Netflix.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
lia și anghel PNG
MV5BNDI4YmE1YmQtZWRkMi00YzNlLThmNGItNmVmODJiYzJkNzliXkEyXkFqcGdeQXVyMTU2MzE5OTg5  V1  logo logo jpg
netflix pixabay jpg
2 neatza cu razvan si dani 1 jpg jpeg
insula iubirii 1 1200x800 jpg
survivor romania all stars 2024 1 jpg
Gabriela Cristea a declarat că Marcel Toader îi datorează o sumă mare de bani  jpeg
banner asia express png
image
actualitate.net
image
actualitate.net