Simona Pătruleasa, dezvăluiri inedite din culisele căsniciei cu soțul ei. Cum se înțeleg, de fapt, cei doi: „Nu aveam motive de dispută”

Ultima actualizare:

Povestea de dragoste dintre Simona Pătruleasa (49 de ani) și Sabin Ivanof a început în anul 2005, iar de atunci, cei doi și-au întemeiat și o familie frumoasă. Recent, prezentatoarea TV a vorbit despre căsnicia cu soțul ei și a explicat cum s-a schimbat relația lor de când au devenit părinți.

Simona Pătruleasa, adevărul despre căsnicia cu soțul ei
Simona Pătruleasa, adevărul despre căsnicia cu soțul ei

Simona Pătruleasa: „Până s-o avem pe Ingrid nu aveam motive de dispută”

Simona Pătruleasa și Sabin Ivanof s-au căsătorit în 2008 și au devenit părinții unei fetite pe nume Ingrid, în vârstă de 12 ani. Înainte să formeze un cuplu, cei doi au ținut legătura timp de 6 luni prin telefon, iar ulterior s-au întâlnit la o înghețată. Lucrurile au evoluat între ei, iar acum sunt fericiți împreună.

 De curând, știrista de la Kanal D a vorbit despre căsnicia cu soțul ei. Aceasta susține că deși la început nu aveau motive de ceartă, relația lor a început să se schimbe de când a venit pe lume micuța Ingrid. Cu toate acestea, cuplul apelează întotdeauna la comunicare pentru a reuși să își rezolve problemele.  

„Până să o avem pe Ingrid, nu aveam motive de dispută. Când ai un copil, pot fi păreri diferite în ceea ce privește educația și creșterea lui, iar echilibrul în astfel de situații este o mare provocare. Eu și Sabin discutăm despre fiecare aspect care apare în viața noastră și a copilului nostru, Ingrid este centrul universului pentru noi.

Testul cel mai dificil pe care l-am avut în relație a fost acela când am aflat că nu pot avea copii. Sabin a fost mereu cu mine și m-a sprijinit. Am depășit momentul pentru că nu am renunțat niciunul dintre noi, chiar dacă au fost ani foarte grei”, a declarat Simona Pătruleasa pentru Viva.

Simona Pătruleasa: „Nu avem reguli”

Totodată, Simona Pătruleasa a dezvăluit și care este secretul unei căsnicii trainice. Jurnalista susține că relația cu soțul ei se bazează pe respect, iar atunci când există tensiuni, cei doi își amintesc cât de mult își doresc să rămână împreună, mai ales pentru binele fiicei lor.

„Nu avem reguli, avem o căsătorie care se bazează pe respect, fără de care este greu să reziști într-o relație. Ne unește dorința de a merge pe același drum, indiferent de greutăți și mai presus de orice este Ingrid, pentru care ne dorim o familie frumoasă și sănătoasă”, a mai adăugat știrista pentru sursa citată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
image
image
image
image
image
image
Banner Elena Merișoreanu
banner anamaria prodan reghecampf png
Banner pensiuni vedete
banner Annes
banner adda png
rita ora facebook jpg
Dorian Popa   bolovan jpg
MALUMA 2 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net