Soția lui Zmărăndescu, prima reacție după eliminarea sportivului de la Survivor. Cum îl așteaptă acasă

#Survivor România
Ultima actualizare:

După eliminarea lui Cătălin Zmărăndescu de la Survivor România, emoțiile continuă și acasă, în sânul familiei sportivului. Soția acestuia, Luiza, a publicat un mesaj de susținere pe rețelele de socializare, în urma aflării veștii că partenerul ei a pierdut șansa de a evolua în competiție.

Soția lui Zmărăndescu, prima reacție după eliminarea sportivului de la Survivor Foto: Arhivă
Soția lui Zmărăndescu, prima reacție după eliminarea sportivului de la Survivor Foto: Arhivă

O veste cu dus și întors pentru familia lui Cătălin Zmărăndescu! Pe de-o parte, există tristețea că luptătorul nu a mai putut continua în competiție, deși își dorea foarte mult acest lucru, iar de cealaltă parte există bucuria și nerăbdarea revederii.

Prima reacție a soției lui Cătălin Zmărăndescu, după eliminarea acestuia de la Survivor

Atât Cătălin, cât și familia sa, și-au dus extrem de mult dorul, iar bărbatul care este „un munte de om” a izbucnit în lacrimi ca un copil atunci când a primit vești de la cei dragi, înainte de eliminare.

Luiza Zmărăndescu a publicat în mediul online un mesaj de susținere pentru soțul ei, ca primă reacție la aflarea veștii că acesta a fost eliminat de la Survivor România. Mulți credeau că el va fi marele câștigător al show-ului de la Pro TV, însă pentru partenera lui acest titlu e deja „bifat”! Soția lui Zmărăndescu s-a declarat fericită că „luptătorul” ei va veni, în sfârșit, acasă, după luni de zile în care cei doi nu au putut comunica. Sportivul va ajunge în România în zilele următoare.

Fericită că te voi avea acasă! Pentru mine ai fost și vei rămâne un adevărat Survivor. A fost o experiență destul de grea de pe urma căreia am cules multe lecții. Te iubesc infinit, sufletul meu!.”, este mesajul pe care Luiza Zmărăndescu l-a publicat pe o rețea de socializare.

Citește și: Pe cine au lăsat acasă Faimoșii și Războinicii. Ce familii frumoase au concurenții Survivor

Cătălin Zmărăndescu, Moment emoționant la Survivor România

Cătălin Zmărăndescu a părăsit competiția în ediția de marți seară, 22 martie, după ce a primit cele mai puține voturi din partea telespectatorilor. Sportivul nu se aștepta, așadar întreaga situație l-a luat prin surprindere.

Acesta era încă emoționat, după ce a primit mesaje din partea familiei sale, în urma jocului de comunicare câștigat de Faimoși, așadar vestea a venit într-un moment extrem de nepotrivit. Cu toate acestea, Zmărăndescu a acceptat cu fruntea sus înfrângerea și s-a declarat bucuros că își va revedea familia, pentru care a vărsat și câteva lacrimi, în momentul în care a primit vești de la soție și cei mici.

Citește și: Cătălin Zmărăndescu, eliminat de la Survivor! A plâns ca un copil la mesajele familiei

Marian Drăgulescu a fost cel care l-a propus spre eliminare, după ce fostul gimnast a câștigat proba de imunitate individuală. Alături de el, au mai fost nominalizați Faimoșii Mari Fica și TJ Miles, care se pare însă că au votați de către cei de acasă în număr mare și astfel a venit și salvarea lor.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net