Surpriză totală! Cine a câștigat „Chefi la cuțite” și a plecat acasă cu premiul de 30.000 de euro
Cu toate că marea finală „Chefi la Cuțite” va avea loc luni, 30 decembrie, când cei trei finaliști vor da totul pentru a câștiga titlul de campion al sezonului 14, s-a aflat deja cine este cel care pleacă cu premiul în valoare de 30.000 de euro acasă! Despre cine este vorba?
Marele câștigător „Chefi la Cuțite”
Semifinala sezonului 14 „Chefi la Cuțite”, difuzată de Crăciun, a fost plină de emoții și momente tensionate pentru concurenți. Telespectatorii au aflat cine sunt cei trei finaliști ai show-ului culinar: Daniel Dumitrache, Michele Răduță și Andreea Ignat! Cu toate că marea finală va avea loc luni, 30 decembrie, de la ora 20:30, pe Antena 1 și AntenaPLAY, Viperele Vesele au dezvăluit deja cine este cel care a plecat acasă cu premiul de 30.000 de euro. Este vorba despre Andreea Ignat, «cuțitul de aur» al lui chef Richard Abou Zaki!
„În avans și în exclusivitate pentru urmăritorii paginii de instagram Viperele Vesele, vă anunțăm că Andreea Ignat, «cuțitul de aur» al lui chef Richard Abou Zaki, va fi câștigătoarea sezonului 14 al emisiunii «Chefi la cuțite». Antena 1 ne iubește!”, au dezvăluit Viperele Vesele (un grup format din oameni care lucrează în media, în majoritatea show-urilor TV importante, și doresc să facă dezvăluiri în premieră din culisele emisiunilor, sub protecția anonimatului), pe pagina oficială de Instagram.
Cine este Andreea Ignat
Pe 3 decembrie 2024, Andreea Ignat, în vârstă de 35 de ani, a primit cuțitul de aur de la Richard Abou Zaki, după ce i-a impresionat pe jurați cu desertul său. Pasionată de patiserie și cofetărie, Andreea a reușit să deschidă în Cluj o locație care s-a bucurat de un mare succes. Pasiunea concurentei pentru dulciuri a luat naștere după ce soacra sa, mama soțului ei, i-a gătit prăjituri:
„Mama soțului meu făcea niște prăjituri fabuloase, de-aici pasiunea mea pentru dulciuri. Era coadă afară… Pe timpul pandemiei, am început să facem eclere, care au fost foarte apreciate. O prietenă de-ale noastre, care se mutase la Cluj, a început să posteze pe rețelele sociale despre eclerele noastre. Ne-a ajutat, pentru că așa am început să avem comenzi de la Cluj și a trebuit să găsim o cale să ajungem acolo cu produsele, întrucât cerere exista. Am reușit să deschidem și acolo o locație și a fost un succes incredibil: lumea stătea la coadă în fața vitrinei goale. A fost o nebunie: în pandemie livram eclere cu mașini închiriate și afară era coadă”, a povestit Andreea Ignat, în ediția din 3 decembrie a emisiunii „Chefi la Cuțite”.