Trei rețete ideale pentru vară care nu îngrașă. Chef Horia Manea de la „Meniu de vedetă”: „Sunt rapide și gustoase”
Chef Horia Manea ne-a obișnuit cu rețetele gustoase, care pot fi preparate de toți cei care îl urmăresc la Antena Stars. Gazda emisiunii „Meniu de vedetă – Arome de vară“, ce poate fi urmărită vara aceasta la Antena Stars, oferă variante de preparate pentru telespectatorii care sunt pasionați de arta culinară și care își doresc să mănânce ceva nou în fiecare zi. Chef-ul va fi prezent, de asemenea, în emisiunea „Summer Star”, de luni până duminică, de la 13:00 la 18:00.

Cunoscutul chef Horia Manea de la Antena Stars a oferit, în exclusivitate pentru Click!, câteva rețete perfecte pentru anotimpul călduros, care să nu ne aducă probleme atunci când vine vorba despre silueta noastră.

Chef Horia Manea: „ Vara ne focusăm pe salate!”
Chef Horia Manea ne-a mărturisit, în exclusivitate, că anul acesta a preferat salatele, ba chiar propune o variantă delicioasă pentru cei care își doresc un preparat ușor de vară, care nu ne aduce kilograme în plus.
„Anul acesta am fost focusat pe salate. Am făcut o astfel de rețetă la <<Meniu de vedetă>>, o salată de cartofi copți, pregătiți la cuptor. Acesta este singurul carbohidrat, în rest avem un sos de salată cu pătrunjel, ceapă roșie, roșii. Pe toate le combinăm la final pentru a avea o salată fresh”, ne-a spus chef Horia Manea.

Peștele în sos mediteraneean este vedeta sezonului estival
Cei care adoră să mănânce pește la cină pot încerca rețeta chef-ului, care vine cu un delicios sos mediteranean.
Ingredientele încântă simțurile, iar modul de preparare nu este deloc unul dificil.
„Dacă vrem altceva, putem să mâncăm pește la cină. Am o rețetă de doradă cu sos mediteranean.
Prăjim peștele două minute pe o parte, două minute pe cealaltă parte. Sosul se face din ulei de măsline, roșii, măsline Kalamata, migdale, lămâie, pătrunjel, sare și piper.
Îl punem la final deasupra și așa ne iese o cină perfectă. De asemenea, putem să gătim peștele la cuptor”, ne-a explicat chef-ul de la Antena Stars.

Mușchiul de vită gătit mediu, ideal la cină. Cum se gătește?!
Chef Horia Manea recomandă și un mușchi de vită seara, însă gătit mediu. Acesta ne-a dezvăluit și un secret din bucătărie pentru a ne asigura că preparatul ne iese la fel ca marilor bucătari din restaurantele de prestigiu.
„Seara, putem mânca și un mușchi de vită, dar recomand să îl gătim mediu, adică patru minute pe o parte, patru minute pe cealaltă parte.
Punem sare și la început, dar și la final! Știu că aici este un întreg mit, dar așa se face. Servim și o salată rucola și ne ajunge! La vreo două ore după masă ne putem culca liniștiți”, a încheiat acesta.
Emisiunea moderată de chef Horia Manea, „Meniu de Vedetă – Arome de Vară” poate fi urmărită pe Antena Stars și AntenaPLAY, de luni până vineri, de la 8:30.



































