Tudor Chirila s-a certat cu mama sa! «Ne-au sărit capacele!»

Ultima actualizare:

Tudor Chirilă a vorbit la Teo Show! despre conflictele dintre el și mama sa, din cauza unui spectacol de la Teatru Mic, în care solistul a avut rolul principal. Mama lui Chirilă i-a reproșat modul să de a interpreta rolul, iar de aici discuțiile dintre cei doi au devenit foarte aprinse. 

Tudor Chirila s-a certat cu mama sa! «Ne-au sărit capacele!»
Tudor Chirila s-a certat cu mama sa! «Ne-au sărit capacele!»

Tudor Chirilă a povestit la Teo Show! despre relațiile tensionate dintre el și mama sa, Iarina Demian, în timp ce se aflau la repetițiile pentru un spectacol de la Teatru Mic. Artistul a jucat într-o piesă de teatru regizată chiar de Iarina Demian și în care Chirilă interpretează nouă personaje. 

Citește și Tudor Chirilă, mesaj emoționant pentru mama sa: «Era de o frumusețe care mă făcea să uit că e mama»

Chirilă a dezvăluit despre colaborarea cu mama sa, că nu a fost o experiență solicitantă, mai ales că Iarina Demian nu l-a menajat nici măcar o clipă pe artist, doar pentru că este fiul ei. 

Conflictele creative dintre Tudor Chirilă și mama au izbucnit în momentul în care regizoarea Iarina Demian i-a reproșat solistului că nu interpretează bine un personaj. Chirilă s-a simțit puțin ofensat deoarece se bazează mereu pe intuiție când este vorba de actorie. 

Până la urmă Tudor Chirilă a dat dreptate mamei sale și a mai adăugat că din fericire certurile au rămas doar la nivel de scenă.

,,Pentru Iarina, profesia este importnată prin ea însăși, nu pentru că este mama lui Tudor Chirilă, iar eu spun Iarina Demian și borbesc despre ea la persoana a treia pentru a aduce în atenția publicului că este regizor acum și fosta actriță a Teatrului de Comedie. 

Eu jucam foarte exagerat era prea caricatural, era prea tușă îngroșată, nu era credibil, iar eu simțeam că e bine, iar ea spuneam: «Măi nu vreau să te mint, nu e bine, iar eu ziceam» «Dacă simt că e bine ,mă bazez mult pe instinct», iar ea mi-a răspuns: «Dacă e bine, atunci pot să plec acasă, de ce ai mai chemat un om aici». 

La mine dacă-mi zici pe loc nu fac apoi mă calmez mă răcesc și fac. N-am rata conflicte,. ne-am certat de ne-au sărit capacele."

Chirilă și-a cerut iertare unui dintre copii săi

Tudor Chirilă a relatat și un episod emoționant care a avut loc între el și unul dintre copii săi, căruia a fost nevoit să recunoască că a greșit și și-a cerut iertare în fața micuțului. 

Citește și Tudor Chirilă, surprins în ipostaze inedite de paparazzii Click! Ce face artistul de când nu-l mai vedem lumea la tv

,,Sunt foarte bun la a-mi cere scuze, iar unu dintre copii mi-a spus «Da, da știam că vei veni să-ți ceri scuze». Cred că e Important să le arăți copiilor că și tu greșești, pentru că una dintre greșelile foarte importante e că copii cresc cu idea că noi suntem perfecți, le retezăm posiblilitatea de a gândi critic. Tu le impui cu pumnul în gură că ești o autoritate, care știe mai bine și culmea e că nu știm mai bine.", a declarat Chirilă. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagra

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
image
actualitate.net
image
actualitate.net