Tudor Chirilă, mesaj emoționant pentru mama sa: «Era de o frumusețe care mă făcea să uit că e mama»

Ultima actualizare:

Tudor Chirilă, unul dintre cei mai îndrăgiți actori din România, a scris pe conturile de socializare un mesaj despre iubirea față de artă și mama sa. De Ziua Teatrului, actorul a povestit pentru fani întâmplări fascinante de când era mic.

Tudor Chirilă este unul dintre cei mai îndrăgiți actori
Tudor Chirilă este unul dintre cei mai îndrăgiți actori

Citește și Vama, primul concert după pandemie. 2.500 de spectatori vaccinați, așteptați să cânte cu Tudor Chirilă 

Tudor Chirilă, mesaj pe contul de socializare

În postarea de pe contul de socializare, Tudor Chirilă a dezvăluit cât de greu îi era să nu meargă la teatru cu mama sa și cum nu voia să se despartă de aceasta când trebuia să plece la spectacole. De asemenea, artistul a descris-o pe mama sa ca fiind de o frumusețe răpitoare. 

''Mama era de o frumusețe care mă făcea să uit că e mama. În serile în care nu mă lua la teatru urlam și mă zvârcoleam la despărțirea despre care doar acum înțeleg cât e de grea, până când ușa verde scorojit a liftului se închidea și zgomotul metalic punea punct aceli episod pete care se lăsa lumina chioară de pe palier'', a postat acesta.

Tudor Chirilă a continuat mesajul emoționant cu o altă amintire. De data aceasta o avea ca protagonsistă pe mama sa, însă în altă ipostază. Artistul era impresionat de puterea teatrului și influența pe care o avea asupra mamei sale, actrița Iarina Demian.

''Apoi, diminețile, mama la fel de frumoasă, de data asta naturală, fără fond de ten, rimel, ruj sau dermatograf se târa către bucătărie unde pregătea micul dejun, îmbrăcată în trening și într-un tricou lălâu'', a continuat acesta.

Artistul a povestit și despre influența pe care actrița a avut-o asupra sa, iubirea pe care i-a insuflat-o față de teatru, dar și încântarea pe care o simțea atunci când cei prezenți în sală o adulau pe cea pe care Tudor Chirilă o considera ca desprinsă din filme. Scena și publicul însemnau și atunci mult pentru actor.

''Mereu m-a întrebat cum m-a format pe mine, în ce fel, această suprapunere a două ipostaze radical diferite, actrița de la Comedie în cabina ei magică pe care o împărțea cu Stela Popescu unde asistam la devenirea femeii care urma să fie adulată de atâta lume peste doar o oră pe scenă. Și Mioara Tănase, cabiniera arhetipală desprinsă parcă din orice scenă de film cu dive care au nevie de ajutor în cabinele lor luminate de șirurile de becuri pe marginea oglinzilor, și fotografiile din spectacolele cele mai iubite'', a adăugat actorul.

Iarina Demian, iubirea pentru teatru

Iarina Demian este una dintre cele mai cunoscute actrițe care s-au aflat pe scena teatrului românesc. Artista a jucat și în filmele „Liceenii” și „Sanda”. De asemenea, aceasta s-a făcut remarcată și pe plan internațional, în calitate de regizor al piesei „Coada” de Israel Horovitz.

Iarina Demian a fost soția fostului scriitor și gazetar sportiv Ioan Chirilă cu care are doi fii, pe Tudor și pe Ionuț. Tudor a ales calea artei, însă Ionuț nu a fost atras de acest domeniu, el fiind antrenor de fotbal.

Despre familie, numai de bine

Tudor Chirilă și Iulia Mâzgan trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câțiva ani și au împreună doi copii. Chiar dacă este discret cu viața privată, artistul nu ezită să-și arate dragostea față de soția sa, femeia care îl face fericit.

„Este o femeie iubitoare, este o frumuseţe şi, cel mai important, este mamă. O mamă creativă, veselă şi fericită”, scria acesta pe blogul său în urmă cu ceva vreme.

Citește și Zeci de artiști, printre care Inna, Delia, Smiley sau Tudor Chirilă cer să fie introduși în schema de ajutor de stat 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

image
image
image
image
image
image
celine dion jpg
oana roman jpg
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net