Un nou tip de televiziune va fi lansată în România. Poate fi urmărită din orice colț al lumii

O nouă platformă a fost lansată de Vodafone, care ne oferă nu numai mai mult de 100 de canale de televiziune, dar și o librărie impresionantă de filme și documentare! Vodafone TV+ permite clienților acces la televizune indiferent unde se află, pe mai multe device-uri!

TV+ este oferit ca extraopțiune la contractele existente
TV+ este oferit ca extraopțiune la contractele existente

Platforma este disponibilă abonaților de voce ai Vodafone, fiind oferită ca extraopțiune la abonamentul existent. Iar partea cea mai bună este că prețul este unul extrem de mic, pornind de la numai 3,9 euro în fiecare lună! TV+ va retransmite doar pe teritoriul țării noastre, iar în lista de programe sunt incluse și 34 de posturi din lista must carry.

„Cel mai nou serviciu de televiziune de pe piaţa din România, prin care Vodafone îşi propune să transforme experienţa de vizionare TV, se numeşte Vodafone TV+.

TV+ oferă clienţilor acces la televiziune de pe mai multe device-uri în acelaşi timp, oricând, oriunde, la un click distanţă, aducând tot conţinutul de care au nevoie într-o interfaţă modernă şi intuitivă. Fără cabluri, fără găuri în pereţi, fără alte dispozitive. Serviciul conţine peste 100 de canale, multe dintre ele cu funcţii interactive: pauza pe live, restart, derulare înainte şi înapoi, înregistrare la cerere (30-90 de zile) sau înregistrare automată (7 zile)”, a comunicat Vodafone, potrivit paginademedia.ro.

Un nou tip de televiziune se lansează în România

Consiliul Naţional al Audiovizualului deja a eliberat un aviz de săptămâna trecută un aviz de retransmisie, după ce documentul a fost solicitat de către companie. Din lista canalelor must carry, românii vor putea viziona posturi precum Digi24, Realitatea Plus, Romania TV, B1 TV, cât și Euronews. Desigur, vor fi disponibile și televiziuni din afara acestei liste, cum ar fi PRO TV, AXN, TV 1000, cât și multe altele.

Cu toate acestea, românii trebuie să știe că, pentru moment, din grilă lipsesc posturile ce aparțin grupului Antena Group și Antena 3 CNN. Vodafone nu este singura companie care a primit aviz de retransmisiune, până acum. Un astfel de document a fost emis și pentru Voyo și Antena Play.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
image png
Radu Valcan Insula iubirii (2) jpg
vedete care au murit de tinere madalina manole jpeg
cub adina buzatu png
Anca Țurcașiu și Andreea Samson la Asia Express.   Antena 1
reghe si corina instagram jpg
netflix shutterstock jpg
pavel bartos jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net