Vedetele din România, desfășurare de forțe la gala din Milano. Ce ținute au purtat

Mai multe vedete din România au participat la una dintre cele mai mari gale, în cadrul căreia au fost premiați cei mai de succes influenceri. Evenimentul a avut loc în Italia, la Milano, unde personalități de seamă din online au fost prezente.

Chiara Ferragni și sora sa, Valentina, nu au lipsit de pe lista invitaților. Khaby Lame, bărbatul care a amuzat o întreagă planetă în perioada pandemiei de COVID-19, a plecat acasă cu premiul „Idol of the Year” ( n.red.- idolul anului), iar celebra Nikkie Tutorials, una dintre primele make-up artiste care a recunoscut că este transgender, a prezentat gala.

Younes Zarou, Xenia Adonts, Stefanie Giesinger, Daniel Fuchs, Elena Carriere, Luca Sabbat, Mrs. Bella au fost și ei prezenți. Bineînțeles că nici vedetele noastre nu puteau lipsi de la un asemenea eveniment.

Bloggeri, vloggeri, influenceri și chiar prezentatori TV au participat aseară la evenimentul care a întrunit sute, poate chiar mii de persoane, din toate colțurile lumii.

Citește și Cine este Irina Ceban "Irisha", noua concurentă de la Survivor. A fost finalistă "Bravo, ai stil!"

Irina „Irisha” Ceban, Ruby și Carmen Grebenișan au strălucit în lumina reflectoarelor

Irina Ceban, cunoscută drept Irisha, a făcut furori pe covorul roșu, unde s-a fotografiat cu un grup de bărbați care au dorit în mod express să se pozeze alături de ea.

A purtat o coafură la modă, formată din patru cozi împletite, iar la capitolul ținută a optat pentru un compleu din două piese, o fustă și un top - ambele strălucitoare, peste care a adăugat un blazer. Ochelarii și botinele negre, lăcuite, au completat perfect stylingul.

Și Ruby a optat pentru un outfit glamouros, format dintr-un corset de inspirație Schiaparelli, argintiu, o pereche de pantaloni negri, masculini, mănuși și geantă cu blană. Ca accesorii a purtat doar o pereche de cercei cu pietre prețioase.

Vezi și Ruby, apariție incendiară, întinsă în pat! Vedeta e pe jumătate goală

Carmen Grebenișan a mers pe o variantă „all white”: un costum cu pantaloni și blazer supradimensionat, ale cărui revere au fost decorate cu ștrasuri. Bustiera a fost asortată la sacou, fiind făcută cu aceleași materiale.

Au dat Clujul pe Milano

Alina Ceușan a fost și ea prezentă la eveniment, căci nu putea să își lase prietena, pe Carmen, singură. Ea a purtat o rochie din pene de struț, cu umerii goi, și o pereche de pantofi de la Mach & Mach, care costă peste 1.500 de Euro. Ioana Grama și Sânziana Negru au avut apariții destul de „cuminți”.

Dacă antreprenoarea a purtat o rochie bodycon în nuanțe închise, o geantă neagră la care a asortat o pereche de sandale cu toc și câteva accesorii foarte simple, Sanziana a ales să îmbrace un sacou supradimensionat, iar look-ul a fost completat de un dres negru și celebrii pantofi cu platformă de la Versace.

Daniela Iliescu, iubita cântărețului de muzică de petrecere Culiță Sterp, a avut o apariție surprinzătoare și plină de culoare. Ea a purtat un costum turquoise, un top portocaliu, o geantă roz pal semnată de Chiara Ferragni și o pereche de sandale galbene.

„Bravo, ai stil!” nu doar în București, ci și la Milano

Dintre fostele concurente ale show-ului „Bravo, ai stil!” care au participat la gala din Milano s-au remarcat Larisa Udilă, Valerie Lungu, Bianca Giurcanu care a fost însoțită de sora ei, Laura și Cristina Șișcanu. Larisa Udilă, sexy-mama, și-a lăsat abdomenul la vedere într-o ținută formată din fustă, sutien și sacou.

Vedeta a avut o „bijuterie”, în loc de geantă: o poșetă Chanel care astăzi costă aproximativ 10.000 de Euro. Bianca Giurcanu a avut un outfit punk: o rochie bodycon midi, de culoare neagră, la care a asortat o geacă de piele.

Sora sa a purtat o rochie maro, având o ținută super minimalistă. Valerie Lungu a reinventat ideea de „little black dress”, căci a purtat o piesă din satin, mini, la care designerul a adăugat pene de struț, în jurul tivului.

Influencerul a purtat accesorii de dantelă în jurul încheieturilor, ca un fel de manșete, și nici ea nu a purtat o geantă oarecare, ci a pășit pe covorul roșu cu o „Lady Dior” de peste 4.000 de Euro.

Cristina Șișcanu a venit însoțită de soul său, Mădălin Ionescu. Vedeta a portat o rochie maxi, albă, la care a adăugat un blazer argintiu din satin, o pereche de ochelari de soare de la Prada, o geantă de la aceeași casă de modă și mai multe accesorii cu pietre prețioase.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
buscu 1 1536x1152 jpeg
image png
Maia Morgenstern jpg
Gabriela lucutar instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net