Victor Pițurcă, totul despre soția sa: „Am fost un mare norocos!”. Ce spune despre căsnicia cu Maria

Victor Pițurcă (67 de ani) se consideră un bărbat norocos atunci când se gândește la soția sa, Maria (62 de ani) cu care este căsătorit de mai bine de trei decenii și cu care are doi copii: pe Alex și pe Claudia. În cadrul podcastului „Ameritat cu Nasrin” fostul selecționar a vorbit despre partenera sa de viață.

„Am fost un mare norocos, am dat peste o femeie extrem de echilibrată. Sigur că așa mi-am crescut-o. De la 17 ani am cunoscut-o. La Târgu – Jiu mi-am cunoscut soția, ea era încă elevă la liceu iar când a luat la facultate s-a mutat la Craiova în casa mea de acolo iar eu făceam naveta, pe atunci, Craiova – Scornicești, dar au intervenit cei de la Steaua, iar ultimul an de facultate și l-a făcut la București”, a spus Victor Pițurcă.

Soția lui Pițurcă, stâlpul familiei

Fostul selecționar a mai recunoscut, în cadrul podcastului că tot greul, de multe ori, a fost dus de soția sa, Maria, atunci când a venit vorba de familie:

„E foarte greu să fii soția lui Victor Pițurcă. Gândiți-vă că eu nu prea am știut cum au crescut copiii mei doar soția mea s-a ocupat pentru că eu eram doar în cantonamente. Pentru o soție de fotbalist este foarte grea viața pentru că trebuie să stai majoritatea timpului mai singură că asta este.

O soție de fotbalist își petrece foarte mult timp singură pentru că omul nu este acasă, omul este la muncă. Pleacă în deplasare că e duminică, Paște sau Crăciun, nu contează, iar femeia trebuie să înțeleagă lucrurile astea și trebuie să treacă peste momentele mai dificile”.

Click! spune

Victor Pițurcă a fost protagonistul unei relații extraconjugale. Deși căsătorit, fostul sportiv a început, în anul 1995, o relație cu Vica Blochina. Din povestea lor de dragoste a venit pe lume un băiat, Edan, în anul 2007. Trebuie amintit faptul că relația dintre fosta balerină din Lituania și Victor Pițurcă a fost una destul de controversată. Când Vica a dat naștere copilului, Pițurcă nu a dorit să-l recunoască.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net