Vladimir Drăghia, tăticul HOT! Cum l-a ajutat titulatura de «frumușel» în carieră

Ultima actualizare:

Vladimir Drăghia este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori și actori de pe micile ecrane, iar acum este în culmea fericirea căci urmează să devină tată pentru a doua oară. De asemenea, Drăghia a fost dintotdeauna considerat unul dintre cei mai arătoși bărbați din showbiz, iar vedeta a mărturisit fără perdea cum l-a ajutat acest aspect în carieră.

image

Vladimir Drăghia, 36 de ani, se află într-o perioadă foarte prielnică atât din punct de vedere profesional cât și la nivel personal. Actorul revine la TV după o binemeritată pauză, în serialul Clanul pe PRO TV,  iar acest aspect este doar un bonus ce se adaugă bucuriei de a deveni din nou tătic. Soția sa, frumoasa Alice Cavaleru, va da naștere în curând celei de-a doua fiice a cuplului. 

Citește și: Vladimir Drăghia, imagine emoționantă: „Mai e puțin și vom fi 5!”

Vladimir Drăghia a fost dintotdeauna apreciat pentru aspectul său fizic, iar actorul a vorbit mai sincer ca niciodată despre acest subiect. Vedeta susține că deși nu toată lumea a fost neapărat impresionată de fizicul lui, majoritatea l-au apreciat pentru imaginea sa, iar acest aspect l-a ajutat în carieră.

Nu rata nici: Vladimir Drăghia și Giani Kiriță, reuniune cu substrat? Ce pun la cale cei doi?

„În primul rând, nu cred că am fost considerat de multe persoane frumușel. Dimpotrivă, eu cred că oamenilor care arată bine li se deschid mai multe uși mai cu ușurință și dacă cineva se plânge de faptul că arată bine și din cauza asta suferă, mi se pare cam sensibil așa.

Vezi și: Cum arată Alice Cavaleru în ultimul trimestru al sarcinii: «Am doar motive de bucurie»

Nu am suferit niciodată de asta, pentru că în continuare cred că nu a fost cazul și, doi la mână, chiar dacă lucrez într-un domeniu care ține de fizic și de felul în care ești perceput, nu am simțit nevoia de aprobare." a mărturisit Vladimir Drăghia, potrivit CanCan

Vladimir Drăghia: «M-am gândit să nu mă ridice prea tare în slăvi»

Actorul din Clanul a mai precizat că singura părere care contează cu adevărat pentru el este cea a familiei și a oamenilor care îl cunosc cu adevărat. Vladimir Drăghia a mai precizat că este conștient că publicul pune pe un piedestal vedetele ca apoi să le doboare, de aceea a învățat să aibă întotdeauna o viziunea realistă asupra celebrității. 

,,Mereu am considerat că așa cum te poate ridica publicul, cum te pot ridica oamenii, care nici măcar nu te cunosc, la fel de ușor te pot și pune la pământ. De fiecare dată când am primit complimente de la oameni pe care nu-i cunosc, m-am gândit că ar fi bine să nu mă ridice prea tare în slăvi, pentru că n-aș vrea să mă coboare atunci când vor veni. Prefer să-mi iau validarea de la mine, în primul rând și de la câțiva oameni pe care îi iubesc.", a mai adăugat Drăghia, conform sursei citate. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
gasca zurli jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net