Cătălina Ponor a devenit mamă din nou: „A doua noastră medalie este aici”. Prima imagine cu bebelușul. FOTO

Cătălina Ponor (36 de ani), fostă campioană la gimnastică, și partenerul ei, Bogdan Jianu (53 de ani), au experimentat din nou bucuria de a deveni părinți.

Cătălina Ponor are, începând de astăzi, doi copiii / foto: arhiva personala
Cătălina Ponor are, începând de astăzi, doi copiii / foto: arhiva personala

Pe 13 martie, Cătălina a adus pe lume un băiețel, iar vestea a fost împărtășită cu toți cei dragi prin intermediul rețelelor sociale.

Relația dintre Cătălina Ponor și Bogdan Jianu a început în 2018, iar, deși au avut planuri pentru nuntă, au fost nevoiți să amâne evenimentul până în vara anului trecut din cauza pandemiei și a faptului că așteptau un nou membru în familie. Cei doi deja au un băiat, pe nume Vlad.

Într-o postare pe Instagram, Cătălina a scris: „Bine ai venit în această lume și în familia noastră, micuț soare! A doua noastră medalie este aici. Mami, tati și fratele tău mai mare te iubesc până la Lună și înapoi”, acompaniată de o fotografie emoționantă în care își ținea în palmă mâna micuțului.

Cătălina Ponor a avut o carieră strălucită în gimnastică

Cătălina Ponor este o fostă gimnastă de performanță din România, care s-a remarcat prin multiplele sale realizări în domeniul gimnasticii artistice. Născută pe 20 august 1987 în Constanța, România, Ponor a devenit una dintre cele mai cunoscute gimnaste române din ultimele decenii.

Cea mai notabilă perioadă a carierei sale a fost în anii 2000 și începutul anilor 2010, când a câștigat multiple medalii la Campionatele Mondiale și Europene, precum și la Jocurile Olimpice. Printre realizările sale se numără trei medalii de aur olimpice (două la Atena 2004 și una la Beijing 2008), precum și alte medalii importante la nivel mondial și european.

Ponor a fost apreciată pentru tehnica sa precisă, eleganța și grația cu care executa elementele gimnasticii artistice. După retragerea din competiții, a continuat să fie implicată în lumea sportului, iar în ultimii ani a fost activă și în diverse proiecte și evenimente legate de gimnastică.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net