Ce au făcut Nadia Comăneci și Arnold Schwarzenegger în parc. Imaginile cu cei doi au devenit virale

Ultima actualizare:

Deja este un fapt bine cunoscut de către public că gimnasta româncă Nadia Comăneci și faimosul actor și culturist Arnold Schwarzenegger sunt buni prieteni. Iar cu doar o zi în urmă, cunoscuta gimnastă a postat un video pe contul ei de Facebook, în care apare alături de Arnold Schwarzenegger, iar acesta face exerciții la un aparat de fitness, într-un parc.

Filmulețul cu cei doi a devenit deja viral / FOTO: Facebook
Filmulețul cu cei doi a devenit deja viral / FOTO: Facebook

Videoclipul cu cei doi a devenit repede viral pe Internet, strângând deja peste 300.000 de vizualizări. Atât Nadia Comăneci, cât și Arnold Schwarzenegger se numără printre legendele sportului, iar prietenia dinre cei doi deja nu mai este un secret pentru nimeni. Fostul culturist și actor apare în filmuleț alături de gimnasta româncă, unde cei doi profită de vremea din ce în ce mai frumoasă din Statele Unite pentru a ieși un parc, unde merg direct la aparatele de fitness, potrivit informațiilor oferite de către adevarul.ro.

Schwarzenegger, pe lângă faptul că a fost actor și culturist, a servit și ca guvernator al statului California, iar acum se bucură de timpul său liber alături de prieteni, dedicându-se hobby-urilor sale. În videoclipul postat de către Nadia Comăneci, românca îi numără repetările, în timp ce acesta folosește intens unul dintre aparatele de fitness din parc.

Filmarea are deja 300.000 de vizualizări

Cei doi sunt evident binedispuși în filmuleț, iar în timp ce Nadia Comăneci număra repetările fostului actor, spune cu drag că numărul 10 este favoritul ei, făcând referire la performanțele pe care le-a avut în gimnastică. Videoclipul a fost postat pe pagina de Facebook a româncei, cu descrierea „motivația de vineri @gimnastul de aur Arnold Schwarzenegger”.

După cum era de așteptat, reacțiile nu au întârziat să apară, iar publicul atât din țara noastră, cât și din Statele Unite, a lăsat comentarii de apreciere pentru cei doi. Peste 600 de persoane au postat mesaje călduroase, făcându-și clară admirația pe care o au pentru cei doi. La finalul videoclipului, Arnold Schwarzenegger îi mulțumește Nadiei pentru că îl inspiră.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net