Video spectaculos cu Nadia Comăneci! Dansează mai ceva ca o profesionistă!

Nadia Comăneci pare că nu a lăsat să treacă vârsta peste ea, reușind să se miște ca la 20 de ani, pe ritmuri latino.

Nadia Comăneci își continuă activitatea fizică, chiar și la 60 de ani
Nadia Comăneci își continuă activitatea fizică, chiar și la 60 de ani

Chiar dacă are 60 de ani, se pare că sportiva nu a permis timpului să-i afecteze condiția fizică. Într-un videoclip postat pe contul ei personal de Instagram, Nadia Comăneci și-a îndrumat fanii să nu se mai gândească la vârsta pe care o au, ci să înceapă să danseze pe cele mai tari ritmuri, pentru a se păstra tineri. 

Videoclipul de pe contul ei de Instagram a adunat peste 3.000 de vizualizări și peste 600 de aprecieri, în doar o singură oră de la publicarea acestuia. Nadia Comăneci are peste 146.000 de urmăritori pe Instagram, iar videoclipurile în care aceasta se bucură de beneficiile aduse de activitatea fizică nu sunt o noutate. 

Citește și Robert Turcescu, mesaj pentru Nadia Comăneci, la nouă ani după ce a făcut-o cerșetoare

Sportiva încearcă în fiecare zi să transmită că un stil de viață sedentar este foarte periculos pentru sănătate, iar o jumătate de oră pe care ne-o dedicăm mișcării, ne poate îmbunătății atât starea de sănătate fizică, cât și psihică.

Nadia Comăneci a fugit de Securitate

Nadia Comăneci este cea mai importantă gimnastă a sportului românesc, rămânând în istoria internațională a Jocurilor Olimpice pentru primul scor de 10.0 din istorie. La doar 14 ani, sportiva și-a reprezentat țara în timpul Jocurilor Olimpice de la Montreal, unde a intrat în cărțile de istorie și a devenit o figură reprezentativă pentru sportul internațional.

În timpul carierei sale, Nadia Comăneci a strâns peste 23 de medalii de aur, în diferite competiții sportive.

Vezi și Nadia Comăneci, amintire emoționantă de la Montreal! A păstrat până în ziua de astăzi păpușa care îi poartă numele

Chiar dacă Nadia Comăneci a rămas în Statele Unite ale Americii încă din 1989, când a fugit de Guvernul Comunist, aceasta și-a păstrat cetățenia română, gândindu-se periodic la patria mamă și având grijă să continue să aducă cinste țării prin aparițiile sale televizate.  

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
image
actualitate.net
image
actualitate.net