Robert Turcescu, mesaj pentru Nadia Comăneci, la nouă ani după ce a făcut-o cerșetoare

Robert Turcescu a vorbit despre Nadia Comăneci, la nouă ani distanță de la episodul uluitor când a numit-o cerșetoare pe marea sportivă a României.

image
Robert Turcescu și Nadia Comăneci. Foto: captură/Facebook

Cunoscutul realizator TV a fost invitat, duminică, 1 mai, în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”. Turcescu nu a scăpat de subiectele incomode, iar prezentatoarea de la Kanal D a readus în prim-plan un episod întunecat din viața jurnalistului.

În 2013, acesta a reacționat dur pe pagina sa de Facebook după ce Nadia Comăneci a acceptat să apară într-o reclamă la margarină, spotul publicitar fiind filmat într-o școală. Robert Turcescu a scris atunci un mesaj în care o făcea „cerșetoare” și „nemernică” pe celebra sportivă, considerând că alimentul la care marea campioană făcea reclamă este unul care nu ar trebui să se regăsească în dieta unui copil.

Ulterior, după ce și-a atras un val de critici, cunoscutul om de presă și televiziune și-a sterș postarea de pe rețeua socială.

Ce spune Robert Turcescu despre Nadia Comăneci, după 9 ani de la episodul „margarina”?

În emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Robert Turcescu a recunoscut că nu a reacționat potrivit, dar a dezvăluit că nici nu a apucat să-și ceară scuze pentru acel moment scandalos.

„A fost o exagerare din partea mea, nu am apucat să îmi cer scuze față de Nadia Comăneci pentru că nu ne-am intersectat niciodată după acel moment. (....)

Nu am niciodată un sentiment că nu pot sau că nu vreau să îmi cer scuze. Când trebuie să îmi cer scuze, îmi cer scuze. A fost un moment în care am exagerat, dacă e nevoie pot îmi prezint scuzele public în emisiunea asta”, a declarat Robert Turcescu în emisiunea de la Kanal D.

Robert Turcescu i-a cerut scuze Nadiei Comăneci: „Îmi pare rău, dar problema de fond rămâne”

Chiar dacă și-a prezentat scuzele la nouă ani de la episodul „margarina”, jurnalistul susține în continuare că „problema de fond rămâne”.

”Reclama respectivă a și fost retrasă după scandalul care s-a iscat la acel moment. Din punctul ăsta de vedere nu știu dacă a meritat, nu a meritat, dar s-a întâmplat un lucru bun”, a precizat Robert Turcescu, despre momentul în care a spus că Nadia Comăneci „vinde otravă”.

Tot în cadrul emisiunii prezentate de Denise Rifai, fostul deputat a explicat reacția furioasă de la acea vreme.

„A fost un moment de revoltă. Revolta mea nu era...poate că am canalizat-o greșit la acel moment pe Nadia Comăneci. Mă deranja ideea de a face astfel de reclame în școală, filmarea a fost făcută într-o școală la un produs care este recomandat minorilor cu atenta supraveghere a părinților, ca să spunem așa. E clar că nu e un aliment sănătos, sunt în continuare adeptul acestei idei. Mi s-a întâmplat și mie, așa cum li s-a întâmplat și altora, să exagerez. Aia a fost o exagerare, la acel moment”, a precizat Robert Turcescu.

Robert Turcescu, o carieră marcată de un adevăr incomod

Cu o carieră de peste 20 de ani în presă, numele lui Robert Turcescu se leagă de redacții ale unor publicații importante din România. Talk show-ul „100% cu Robert Turcescu” este  emisiunea care i-a adus notorietate, dar și un premiu al Asociației Profesioniștilor de Televiziune.

Apoi a venit momentul 2014, când Robert Turcescu uimea telespectatorii, dezvăluind că a fost locotonent-colonel sub acoperire.

Cunoscutul om de televiziune se poate lăuda cu un loc de deputat în Parlamentul României, obținut în 2016, iar în prezent a revenit în televiziune. Săptămâna trecută, s-a aflat că Robert Turcescu va prezenta o emisiune la postul de ştiri B1 TV, de luni până joi.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Margherita jpg
291827675 143680388282143 2329072573907553322 n jpg
1 teodora liana stanciu mita mihai georgescu 1 2 jpg jpeg
1 bruce willis jpg jpeg
image png
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
FotoJet (2) jpg
calendar ortodox 2021 19 august sfantul andrei stratilat si credinciosii sai soldati 2593 la numar fresca la manastirea sucevita jpeg
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
better call saul foto cinemgia.ro
dani otil gaggbriela prisacariu copy jpeg
colaj gina pistol  irina fodor png
cub schimbări televiziuni png
1 Monica Barladeanu123 jpg