Celebra Thalia, mesaj emoționant pentru Nadia Comăneci. Cum a influențat-o marea campioană pe artistă

Ultima actualizare:

Faimoasa artistă Thalia și-a manifestat profunda admirație și recunoștință pentru Nadia Comăneci, pe care a considerat-o un model încă din copilărie. Thalia a publicat un clip în care transmite un mesaj de-a dreptul impresionant pentru marea campioană a României. 

Celebra Thalia, mesaj emoționant pentru Nadia Comăneci
Celebra Thalia, mesaj emoționant pentru Nadia Comăneci

Thalia, 50 de ani, este cu siguranță una dintre cele mai cunoscute artiste din lume, însă de-a lungul carierei sale ea a fost influențată de nimeni alta decât de marea campioană Nadia Comăneci. Cântăreața latino a publicat pe contul de Instagram un clip emoționant în care își manifestă aprecierea față de ,,Zeița de la Montreal". 

Citește și Nadia Comăneci, amintire emoționantă de la Montreal! A păstrat până în ziua de astăzi păpușa care îi poartă numele

Artista a povestit, cu mult entuziasm, că a fost o fană de-a Nadiei Comăneci, încă de pe vremea când era copil, avea afișe cu ea în cameră și era la curent cu fiecare interviu al marii gimnaste. Thalia a menționat că Nadia, datorită disciplinei și muncii asidue, a influențat-o să dea tot ce are mai bun din ea și să depună toate eforturile pentru a-și realiza visul de a deveni cântăreață. 

Solista a mai adăugat că a simțit să transmită public acest mesaj Nadiei Comăneci, după ce a observat că gimnasta i-a apreciat câteva poze din aparițiile în reviste. Cântăreața latino a recunoscut că a fost copleșită de fericire după acest mic gest al campioanei, prin care Nadia și-a exprimat aprecierea. 

,,Dragilor, vreau să vă povestesc ceva ce am realizat aseară și mi-a venit să strig de fericire. De când eram copil am fost o mare fană a Nadiei Comâneci și pentru mine ea a constituit o influență majoră în viața mea. Aveam afișe cu ea la mine în cameră, îi puneam fotografiile pe coperțile caietelor, nu ratam niciun interviu cu ea în presă, din vremea când câștiga toate acele medalii și celebra notă de 10, nota perfectă pentru reprezentațiile ei impecabile, toate acestea s-au transformat pentru mine într-un reper, iar ea a devenit omul care m-a inspirat de-a lungul timpului. Ieri am realizat că mi-a dat like la aparițiile din câteva publicații și am realizat că am ajuns într-un cerc complet, de la fetița visătoare care visa la fetița campioană. Nadia te iubesc, însemni atât de mult pentru mine, îți mulțumesc pentru tot.", a spus Thalia emoționată în mesajul pentru Nadia Comăneci. 

Reacția Nadiei Comăneci la mesajul Thaliei

Reacția Nadiei Comăneci a fost una pe măsură, căci campioana a postat mesajul chiar pe contul ei de Instagram și i-a mulțumit Thaliei pentru gândurile frumoase.

,,Dragă Thalia, îți mulțumesc pentru acest mesaj superb. Felicitări pentru fabuloasa ta carieră. Îți transmit îmbrățișări ție și familiei tale. Sper să ne vedem în curând.", a scris Nadia Comăneci în dreptul clipului. 

Citește și Nadia Comăneci i-a transmis un mesaj Larisei Iordache

Nadia Comăneci, 60 de ani, este cea mai de succes gimnastă a României și a intrat în istorie ca prima gimnastă din lume care a luat o notă de 10. Evenimentul a avut loc la Jocurile Olimpice de Vară din 1976 de la Montreal, Québec, pe vremea când Nadia avea doar 14 ani. 

Micuța Nadia a devenit instant marea vedetă a Jocurilor Olimpice de Vară din acel an și a fost supranumită ,,Zeița de la Montreal". 

După retragerea din activitate, Nadia s-a stabilit în Statele Unite ale Americii, alături de soțul ei, Bart Conner. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net