Celebra Thalia, mesaj emo╚Ťionant pentru Nadia Com─âneci. Cum a influen╚Ťat-o marea campioan─â pe artist─â

Faimoasa artist─â Thalia ╚Öi-a manifestat profunda admira╚Ťie ╚Öi recuno╚Ötin╚Ť─â pentru Nadia Com─âneci, pe care a considerat-o un model ├«nc─â din copil─ârie. Thalia a publicat un clip ├«n care transmite un mesaj de-a dreptul impresionant pentru marea campioan─â a Rom├óniei. 

image
Celebra Thalia, mesaj emo╚Ťionant pentru Nadia Com─âneci

Thalia, 50 de ani, este cu siguran╚Ť─â una dintre cele mai cunoscute artiste din lume, ├«ns─â de-a lungul carierei sale ea a fost influen╚Ťat─â de nimeni alta dec├ót de marea campioan─â Nadia Com─âneci. C├ónt─ârea╚Ťa latino a publicat pe contul de Instagram un clip emo╚Ťionant ├«n care ├«╚Öi manifest─â aprecierea fa╚Ť─â de ,,Zei╚Ťa de la Montreal". 

Cite╚Öte ╚Öi Nadia Com─âneci, amintire emo╚Ťionant─â de la Montreal! A p─âstrat p├ón─â ├«n ziua de ast─âzi p─âpu╚Öa care ├«i poart─â numele

Artista a povestit, cu mult entuziasm, c─â a fost o fan─â de-a Nadiei Com─âneci, ├«nc─â de pe vremea c├ónd era copil, avea afi╚Öe cu ea ├«n camer─â ╚Öi era la curent cu fiecare interviu al marii gimnaste. Thalia a men╚Ťionat c─â Nadia, datorit─â disciplinei ╚Öi muncii asidue, a influen╚Ťat-o s─â dea tot ce are mai bun din ea ╚Öi s─â depun─â toate eforturile pentru a-╚Öi realiza visul de a deveni c├ónt─ârea╚Ť─â. 

Solista a mai ad─âugat c─â a sim╚Ťit s─â transmit─â public acest mesaj Nadiei Com─âneci, dup─â ce a observat c─â gimnasta i-a apreciat c├óteva poze din apari╚Ťiile ├«n reviste. C├ónt─ârea╚Ťa latino a recunoscut c─â a fost cople╚Öit─â de fericire dup─â acest mic gest al campioanei, prin care Nadia ╚Öi-a exprimat aprecierea. 

,,Dragilor, vreau s─â v─â povestesc ceva ce am realizat asear─â ╚Öi mi-a venit s─â strig de fericire. De c├ónd eram copil am fost o mare fan─â a Nadiei Com├óneci ╚Öi pentru mine ea a constituit o influen╚Ť─â major─â ├«n via╚Ťa mea. Aveam afi╚Öe cu ea la mine ├«n camer─â, ├«i puneam fotografiile pe coper╚Ťile caietelor, nu ratam niciun interviu cu ea ├«n pres─â, din vremea c├ónd c├ó╚Ötiga toate acele medalii ╚Öi celebra not─â de 10, nota perfect─â pentru reprezenta╚Ťiile ei impecabile, toate acestea s-au transformat pentru mine ├«ntr-un reper, iar ea a devenit omul care m-a inspirat de-a lungul timpului. Ieri am realizat c─â mi-a dat like la apari╚Ťiile din c├óteva publica╚Ťii ╚Öi am realizat c─â am ajuns ├«ntr-un cerc complet, de la feti╚Ťa vis─âtoare care visa la feti╚Ťa campioan─â. Nadia te iubesc, ├«nsemni at├ót de mult pentru mine, ├«╚Ťi mul╚Ťumesc pentru tot.", a spus Thalia emo╚Ťionat─â ├«n mesajul pentru Nadia Com─âneci. 

Reac╚Ťia Nadiei Com─âneci la mesajul Thaliei

Reac╚Ťia Nadiei Com─âneci a fost una pe m─âsur─â, c─âci campioana a postat mesajul chiar pe contul ei de Instagram ╚Öi i-a mul╚Ťumit Thaliei pentru g├óndurile frumoase.

,,Drag─â Thalia, ├«╚Ťi mul╚Ťumesc pentru acest mesaj superb. Felicit─âri pentru fabuloasa ta carier─â. ├Ä╚Ťi transmit ├«mbr─â╚Ťi╚Ö─âri ╚Ťie ╚Öi familiei tale. Sper s─â ne vedem ├«n cur├ónd.", a scris Nadia Com─âneci ├«n dreptul clipului. 

Cite╚Öte ╚Öi Nadia Com─âneci i-a transmis un mesaj Larisei Iordache

Nadia Com─âneci, 60 de ani, este cea mai de succes gimnast─â a Rom├óniei ╚Öi a intrat ├«n istorie ca prima gimnast─â din lume care a luat o not─â de 10. Evenimentul a avut loc la Jocurile Olimpice de Var─â din 1976 de la Montreal, Qu├ębec, pe vremea c├ónd Nadia avea doar 14 ani. 

Micu╚Ťa Nadia a devenit instant marea vedet─â a Jocurilor Olimpice de Var─â din acel an ╚Öi a fost supranumit─â ,,Zei╚Ťa de la Montreal". 

Dup─â retragerea din activitate, Nadia s-a stabilit ├«n Statele Unite ale Americii, al─âturi de so╚Ťul ei, Bart Conner. 

stanga
dreapta
nadia comaneci
4 nadia comaneci primul 10 perfect montreal 2 jpg jpeg
8 nadia comaneci primul 10 perfect montreal 6 jpg jpeg
5 nadia comaneci primul 10 perfect montreal 3 jpg jpeg
6 nadia comaneci primul 10 perfect montreal 4 jpg jpeg
nadia banda jpeg
nadia comaneci fiul si bart conner jpeg
nadia comaneci jpeg
1 nadia cu fiul dylan jpg jpeg
8 nadia comaneci si bart conner 1 jpg jpeg
5 nadia comaneci si ion dolanescu relatie 1 jpg jpeg
5 nadia comaneci pensie 6 jpg jpeg
7 nadia comaneci pensie 5 jpg jpeg
3 nadia comaneci pensie 4 jpg jpeg
1 nadia comaneci pensie 2 jpg jpeg
comaneci nadia 02 jpeg
nadia comaneci bartconnernuntade argint 0 jpeg
bianca dragusanu sofia jpeg
copii andra catalin maruta1 png
img jpg
laceanu 1 415551511 jpeg
george simion port popular jpg
foto 1   Dora Davidescu Temisan JPG
gheorghe turda
aspirin─â frumuse╚Ťe pixabay
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
foto 1   Dora Davidescu Temisan JPG
gheorghe turda
Mihai Radu jpg
BeFunky collage (33) jpg
gigi becali jpg
copii andra catalin maruta1 png