Rețetele românești cu care Nadia Comăneci i-a cucerit pe americani! Ingredientele cheie pentru o masă delicioasă

Ultima actualizare:

Nadia Comâneci a dezvăluit care sunt felurile ei de mâncare preferate cu care i-a înnebunit pe americani și care o ajută să-și mențină silueta. 

Rețetele românești cu care Nadia Comăneci i-a cucerit pe americani!
Rețetele românești cu care Nadia Comăneci i-a cucerit pe americani!

Nadia Comâneci, în vârstă de 60 de ani, este una dintre cele mai apreciate gimnaste din istorie. Fosta sportivă de perfomanță s-a stabilit în SUA, unde duce o viață împlinită, alături de soțul și fiul ei. 

Vedeta a dezvăluit care sunt felurile de mâncare pe care și le pregătește singură pentru a-și menține silueta atletică, chiar și la peste 40 de ani de când s-a retras din gimnastica de performanță.

Deși Nadia a părăsit România în urmă cu 32 de ani, faimoasa gimnastă a rămas fidelă valorilor tradiționale și mai ales mâncărurilor românești, pe care le consideră mai sănătoase decât preparatele din SUA.

Nadia a dezvăluit recent care sunt felurile de mâncare pe care obișnuiește să le gătească pentru familia ei. Într-un interviu, marea gimnastă a României a vorbit despre stilul de viață care o ajută să se mențină într-o formă de invidiat și la vârsta de 60 de ani.

Nadia Comâneci se menține în formă cu sărmăluțe și sport

Nadia Comâneci a mărturisit că îi place să mânânce un mic dejun sățios, plin de alimente sănătoase care îi dau energie pentru tot parcursul zilei. La cină preferă tot alimentele sănătoase, dar ceva mai ușoare, care să-i asigure un somn liniștitor.

Gimnasta a declarat că preparatele pe care le gătește cel mai des pentru familia ei sunt salata de vinete cu ardei copți și sărmăluțele în foi de viță. Nadia a mai adăugat că pentru prepararea sărmăluțelor preferă carnea de curcan, în locul celei de porc, notează Viva.ro.

Nadia Comaneci a menționat că sportul continuă să joace un rol esențial în viața ei și că face în fiecare zi 30-40 de minute de antrenament ușor. 

În ziua când Nadia Comâneci a împlinit frumoasa vârstă de 60 de ani, personalitățile din lumea sportului din România i-au urat acesteia "La mulți ani!", prin intermediul unui clip aniversar postat de Comitetul Olimpic si Sportiv Roman.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop jpeg
6 jpg
femeie trista jpg
image png
fata blonda zodii horoscop shutterstock 109970870 jpg
inselat jpeg
pardoseli dim jpg
zodii pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net