Ce măsuri vrea să ia Emma Răducanu după ce a fost hărțuită de un fan

Emma Răducanu s-a gândit să facă o schimbare în viața sa, după sperietura prin care a trecut recent. Tânăra a fost hărțuită de un fan, după ce acesta i-a aflat adresa, iar în prezent spune că nu se mai simte în siguranță în propria locuință.

Ce măsuri vrea să ia Emma Răducanu după ce a fost hărțuită de un fan Foto: Arhivă
Ce măsuri vrea să ia Emma Răducanu după ce a fost hărțuită de un fan Foto: Arhivă

Jucătoarea de tenis Emma Răducanu nu se mai simte în siguranță în casa părinților săi, după ce un individ a dat târcoale locuinței preț de câteva luni. Tenismena cu origini românești are acum în plan să se mute din casa părintească din sudul Londrei, informează presa britanică.

Emma Răducanu vrea să se mute din casa părinților săi, după ce a fost hărțuită

Se pare că Emma ar fi deja în căutarea unei noi locuințe, care să aibă un sistem de pază bine pus la punct, pentru a evita situația extrem de neplăcută prin care a trecut de curând.

Ziarele din Marea Britanie au informat că jucătoarea britanică de tenis este în prezent în căutarea unei case departe de oraș, optând chiar pentru un complex „ultra-securizat”, la țară. Prețurile unor astfel de locuințe ajung până la 15 milioane de lire sterline, însă tânăra este hotărâtă să ia marea decizie, având în vedere că își dorește să se simtă în siguranță.

Pe lângă dorința de a avea în noua locuință un sistem de securitate bine pus la punct, Emma și-ar dori să locuiască într-un complex care dispune și de teren de tenis, pentru antrenamente. Având în vedere episodul neplăcut prin care au trecut atât ea, cât și familia ei, se presupune că tânăra își va invita și părinții în noua casă, pentru a locui împreună ca și până acum. 

Ea va opta pentru o locuință cu sisteme de supraveghere și de securitate și are gărzi de corp care s-ar putea muta la ea. De asemenea, este probabil că își va invita părinții să împartă noua casă”, a explicat o sursă, citată de presa britanică.

Emma Răducanu, hărțuită de un livrator al companiei Amazon

Decizia vine după ce fostul șofer de livrări de la Amazon, Amrit Magar, în vârstă de 35 de ani, a fost găsit vinovat de hărțuirea Emmei Răducanu, urmând să fie condamnat luna aceasta. Se pare că acesta a urmărit-o pe tânără luni întregi, fiind un fan înfocat. Bărbatului i-a fost foarte ușor să afle care este adresa tenismenei, având în vedere că el se ocupa cu livrarea coletelor.

După ce s-au întâmplat toate acestea sunt speriată. Sunt îngrozită când ies afară, mai ales dacă sunt singură. Simt că mi-a fost luată libertatea. Mă uit în mod constant în spate. Mi-e teamă că s-ar putea repeta. Nu mă simt în siguranță în casa mea, deși acolo ar trebui să mă simt protejată”, spunea Emma la momentul respectiv.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net