Emma Răducanu, hărțuită de un admirator înfocat: «Nu mă simt în siguranță în casa mea!»

Jucătoarea de tenis, Emma Răducanu, trece prin clipe de coșmar și se teme pentru propria siguranță. Sportiva a fost urmărită luni întregi de un bărbat în vârstă de 35 de ani. Mărturisirea Emmei este cutremurătoare. 

image

Emma Răducanu este apreciată de zeci de mii de oameni din întreaga lume pentru rezultatele pe care le-a obținut în domeniul tenisului. Un admirator înfocat a transformat însă admirația pe care i-o poartă Emmei într-o obsesie, iar sportiva se teme pentru propria siguranță.

Bărbatul are 35 de ani, este căsătorit și se ocupă cu livrarea coletelor, astfel i-a fost foarte ușor să afle care este adresa la care locuiește Emma. Calvarul sportivei a început la sfârșitul lunii noiembrie, potrivit Daily Mail. 

Pe 23 noiembrie, bărbatul s-a prezentat la ușa Emmei cu un buchet de flori și un bilețel pe care scria „ Nu am nimic de spus, dar meriți iubire”. Biletul a fost semnat cu numele bărbatului, al soției acestuia și al câinelui pe care aceștia îl iau. Buchetul de flori și mesajul au fost preluate de către tatăl Emmei, el fiind cel care a răspuns atunci când a auzit soneria. 

Ulterior, bărbatul a lăsat la ușa Emmei un desen în care detalia clar cum a parcurs 37 de kilometri pentru a ajunge la casa sportivei. „Am mers pe jos 37 de kilometri pentru tine”, a scris bărbatul. 

Ultima vizită nedorită a curierului a avut loc pe 4 decembrie, El a decorat cu luminițe de Crăciun un copac aflat în fața casei Emmei și a furat un pantof de sport, crezând că aparține sportivei. În realitate, încălțămintea aparține tatălui Emmei.

Familia speriată a depus plângere la poliție, iar bărbatul a fost găsit vinovat. Magistrații urmează să stabilească în cursul lunii viitoare pedeapsa pe care o va primi. 

Bărbatul urmează să fie condamnat pentru faptele sale 

Chiar dacă identitatea bărbatului a fost descoperită de polițiști, iar el urmează să fie pedepsit, Emma se teme pentru siguranța sa și nu poate lăsa în urmă cele întâmplate. A mărturisit că îi este frică să părăsească neînsoțită casa și că se uită întotdeauna în urma sa, pentru a nu fi urmărită. 

„După ce s-au întâmplat toate acestea sunt speriată. Sunt îngrozită când ies afară, mai ales dacă sunt singură. Simt că mi-a fost luată libertatea. Mă uit în mod constant în spate. Mi-e teamă că s-ar putea repeta. Nu mă simt în siguranță în casa mea, deși acolo ar trebui să mă simt protejată.

Sunt îngrijorată din cauza stresului provocat de hărțuitor. Vreau să mă mut într-o nouă casă, mai sigură. Mi-e teamă că ar putea veni din nou, având în vedere că știe unde stau”, a declarat Emma. 

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!     

Parteneri

image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net