VIDEO Ce decădere! Fost star de fotbal american, arestat de poliție în condiții umilitoare

Un fost star de fotbal american a fost arestat de poliție în condiții umilitoare! Incidentul s-a petrecut în ziua de 11 august 2022, când un echipaj al departamentului de poliție din Las Vegas a oprit un șofer care conducea neregulamentar, schimbând constant benzile de circulație.  

Fost star de fotbal american, arestat de poliție. Foto: colaj Facebook/Marshawn Lynch
Fost star de fotbal american, arestat de poliție. Foto: colaj Facebook/Marshawn Lynch

Odată ce șoferul a tras pe dreapta, ofițerii au observat că era vorba despre Marshaw Lynch, celebru fost jucător de fotbal fotbal american care a activat în NFL (National Football League) timp de 12 sezoane, cea mai mare parte a carierei petrcând-o la echipa Seattle Seahawks.  

Polițiștii I-au cerut în mod repetat să părăsească vehiculul, acesta nerespectând ordinele autorităților. Se poate auzi pe filmarea camerei incorporate a unuia dintre polițiști că suspectul întreba „care este problema?”, acesta refuzând să părăsească mașina.

Vezi și: Cristiano Ronaldo a rămas fără un bolid de lux 

Fost star de fotbal american, arestat de poliție în condiții umilitoare 

Ofițerul al cărui cameră a filmat incidentul l-a avertizat că poate fi acuzat de obstrucționarea unei investigații. Ulterior, un alt ofițer l-a scos cu forța din mașină pe sportiv. Suspectul a fost încătușat și informat că se află sub arest pentru suspicinea de condus în stare de ebrietate.  

În video se observă că Lynch era adormit la volan, iar ofițerii susțin că mirosea a alcool. De asemenea, anvelopa din partea șoferului din față era și ea scoasă din mașină. Ofițerii l-au oprit pe acesta între bulevardele Fairfield și West Utah. 

Cauțiunea a fost setată la 3,381 de dolari americani. Acesta a fost sancționat pentru refuzul de a se preda/coopera, incapacitatea de a circula pe banda de mers, iar vehiculul pe care îl conducea era neînregistrat, conform poliției. 

Acesta a mai fost arestat în anul 2012 pentru conducerea sub influența unor substanțe interzise, în Oakland, California. Celebrul sportiv va fi judecat în tribunalul municipal din Las Vegas pe data de 7 decembrie. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

image
image
image
image
image
image
Simona Halep (EPA) jpg
Darius Olaru (stanga) si Cosmin Matei (Sportpictures) jpg
Simona Halep si Paula Badosa (EPA) jpg
Trabzonspor Fenerbache (X, Twitter) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Adrian Mutu, Sportpictures jpg
Carlos Alcaraz, Getty Images jpg
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net