Cristiano Ronaldo a rămas fără un bolid de lux! Un angajat al starului a distrus mașina de două milioane de euro

Cristiano Ronaldo, ├«n v├órst─â de 37 de ani, se bucur─â de vacan╚Ť─â ├«n Mallorca, insul─â pe care ╚Öi-a adus iahtul personal, dar ╚Öi o parte dintre bijuteriile pe patru ro╚Ťi din garajul personal. Din nefericire, vacan╚Ťa de vis a lui Ronaldo a fost distrus─â de un incident nepl─âcut. 

image
Cristiano Ronaldo este pasionat de autoturismele cu mul╚Ťi cai putere

Este cunoscut─â pasiunea lui Cristiano Ronaldo pentru bolizii cu sute, sau chiar o mie de cai putere. Fotbalistul are o avere impresionant─â, a╚Öadar cheltuie sume astronomice pentru a-╚Öi completa colec╚Ťia de bijuterii pe patru ro╚Ťi. Din p─âcate, una dintre cele mai costisitoare achizi╚Ťii ale lui Ronaldo a fost serios avariat─â de c─âtre un angajat neatent al superstarului. 

image
O parte dintre mașinile lui Cristiano Ronaldo

Cite╚Öte ╚Öi: Pofti╚Ťi ├«n garajul lui Cristiano Ronaldo! Are ma╚Öini de 20 de milioane de euro 

Cristiano Ronaldo a plecat ├«n Mallorca ├«nso╚Ťit de familie, dar ╚Öi de c├óteva ma╚Öini de colec╚Ťie, una dintre acestea fiind un Bugatti Veyron, care cost─â aproape dou─â milioane de euro. Se pare c─â Cristiano ╚Öi-a rugat unul dintre angaja╚Ťi s─â mute vehiculul dintr-un punct ├«n altul. B─ârbatul a pierdut controlul autoturismului cu 1200 de cai putere ╚Öi s-a izbit de un gard de ciment.

╚śoferul a sc─âpat nev─ât─âmat, ├«ns─â vehiculul a suferit daune considerabile. La momentul relat─ârii ╚Ötirii, autorit─â╚Ťile desf─â╚Öoar─â cercet─âri pentru a stabili cu exactitate ├«mprejur─ârile ├«n care s-a produs accidentul. 

Cristiano Ronaldo este fascinat de mașini, iar în garajul starului de află vehicule caree însumează 20 de milioane de euro.

Vezi ╚Öi: Cum arat─â cea mai scump─â ma╚Öin─â a lui Cristiano Ronaldo 

Cristiano Ronaldo a cheltuit o avere pentru hobby-ul s─âu

Fotbalistul de╚Ťine un Bugatti Chiron, care valoreaz─â cel pu╚Ťin 2,5 milioane de euro, un Ferrari 599 GTO, care cost─â u╚Öor 600.000 de euro, un McLaren Senna, estimat de 850.000 de euro, dou─â Rolls Royce-uri: Cullinan (estimat la 400.000 de euro) ╚Öi Phantom Drophead coupe (600.000 de euro).

Acestea sunt doar o parte dintre ma╚Öinile pe care Cristiano ╚Öi le-a achizi╚Ťionat cu banii pe care i-a ob╚Ťinut din fotbal, publicitate, dar ╚Öi activitatea pe social media.

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

anamaria ferentz jpeg
credinciosi
BeFunky collage (38) jpg
image png
image png
regina letizia (5) jpg
BeFunky collage (39) jpg
jojo vacanta culinara jpeg
image
image
image
image
simona halep wimbledon 2022 jpg
david webp
FotoJet (5) jpg
GettyImages 1405458386 jpg
paul surugiu rugby jpg
David Popovici la revenirea in tara dupa ce a devenit dublu campion mondial la inot la Budapesta (9) jpg