Ion Țiriac jr. și Sorana Cîrstea, șir de împăcări și despărțiri. Se tachinează într-un „du-te, vino” continuu

Ultima actualizare:

Vestea că Ion Țiriac jr. și Sorana Cîrstea formează un cuplu a luat prin surprindere pe toată lumea. Deși nu s-au afișat niciodată în public și au ținut mereu totul ascuns de ochii curioșilor, mai multe detalii i-au dat de gol că sunt împreună. La fel s-a întâmplat și acum, doar că în cazul unei despărțiri! A câta despărțire, nici noi nu mai știm...

Discreți pe toată durata relației, Ion Țiriac jr. și Sorana Cîrstea dau semne că s-ar fi despărțit la fel de discret. Cei doi formau un cuplu de ceva timp și toată lumea se aștepta să bată clopote de nuntă, în cel mai scurt timp. Nu prea pare să fie așa, din păcate, căci relația celor doi e plină de despărțiri și împăcări.

Tenismena și Ion Țiriac jr. se joacă de-a iubirea în social media

După ce au petrecut recent câteva zile de relaxare pe munții Himalaya, se pare că ceva s-a întâmplat între cei doi, mai ales că semnele unei rupturi vin la scurt timp de la vacanța celor doi. 

Mai exact, Sorana Cîrstea și Ion Țiriac jr. nu s-au mai urmărit, o perioadă, în social media și știți și voi ce înseamnă asta, în zilele noastre: despărțire! Numeroase cupluri apelează la metoda unfollow/unfriend, atunci când se despart de parteneri. S-ar părea că acest principiu s-a aplicat și în cazul tenismenei și al lui Ion Țiriac jr.

Acesta nu este, însă, primul episod de acest gen. În luna mai a acestui an, Sorana Cîrstea și Ion Țiriac jr. s-au mai separat o dată, iar la momentul respectiv, Țiriac ar fi avut câteva scene de tandrețe cu fosta soție, Ileana Lazariuc, motiv pentru care zvonurile despărțirii s-au întețit.

Încă un detaliu care ne duce cu gândul că a existat o separare între cei doi este un mesaj controversat, postat de Țiriac jr. pe contul său de Instagram.

„Când vine vorba de orice fel de relație (de afaceri, de prietenie sau iubire), mereu vei găsi claritate în acțiunile lor, nu în cuvintele lor”, a scris acesta, pe rețeaua de socializare. Deși căile iubirii sunt mereu încurcate, se mai găsește, uneori, și câte o cale de mijloc. Se pare că acum, cei doi se urmăresc din nou în social media, fie de ochii lumii, fie că s-a produs o împăcare pe bune. 

Mesajul postat de Țiriac jr.
Mesajul postat de Țiriac jr.

Citește și - Gestul prin care Serena Williams își speria adversarele în vestiar. Sorana Cârstea: „Mă intimida foarte rău”

Cătălin Cazacu și Ramona Olaru s-au despărțit. Natalia Mateuț și Mahony i-au urmat!

Potrivit informațiilor oferite de cancan.ro, alte două cupluri ar fi ales să meargă pe drumuri separate. 

Cătălin Cazacu și Ramona Olaru s-ar fi despărțit recent, însă asta nu mai reprezintă o surpriză pentru nimeni. Cei doi sunt extrem de imprevizibili, iar relația lor s-a transformat, deseori, într-o telenovelă completă cu despărțiri și împăcări. Cine știe, poate și de această dată este la fel, iar mâine-poimâine îi vedem din nou împreună!

Un alt cuplu care și-a spus adio este cel format din Natalia Mateuț și dj-ul Mahony. Deși erau împreună de mai bine de 2 ani și au fost în numeroase vacanțe, păreau apropiați și chiar aveau planuri de viitor, se pare că lucrurile s-au rupt între ei. 

Atât Natalia Mateuț, cât și Mahony, au renunțat la urmărirea celuilalt în social media și, ca orice cuplu modern, pardon, fost cuplu...și-au dat unfollow. 

Natalia Mateuț și Mahony
Natalia Mateuț și Mahony

Lucrurile păreau să se îndrepte în direcția bună în ceea ce-i privește pe cei doi, mai ales că erau și logodiți. Prezentatoarea Antenei Stars ar fi rămas extrem de dezamăgită de despărțirea de iubit și cu greu ar trece peste această perioadă, mai notează sursa citată.

Despărțirea dintre Cătălin Cazacu și Ramona Olaru coincide perfect cu separarea dintre Natalia Mateuț și Mahony, dar nu am vrea să ne gândim că există vreo legătură amoroasă, la pătrat!

Natalia Mateuț și Cătălin Cazacu se cunosc extrem de bine, mai ales că cei doi au și filmat împreună, pe perioada verii, o emisiune la mare, pentru Antena Stars.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
Trabzonspor Fenerbahce (EPA) jpg
Aryna Sabalenka (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Darius Olaru (stanga) si Cosmin Matei (Sportpictures) jpg
Simona Halep si Paula Badosa (EPA) jpg
Trabzonspor Fenerbache (X, Twitter) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Adrian Mutu, Sportpictures jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net