Simona Halep și Sorana Cîrstea, în semifinale la Birmingham

Ultima actualizare:

Româncelor le place foarte mult să joace pe iarbă în acest sezon. La chiar prima lor participare din acest sezon, Simona Halep și Sorana Cîrstea s-au calificat în semifinalele turneului WTA de la Birmigham. Din fericire, nu se vor întâlni decât în finală.

Simona Halep e la două victorii de trofeul de la Birmingham (FOTO: Guliver/ Gettyimages)
Simona Halep e la două victorii de trofeul de la Birmingham (FOTO: Guliver/ Gettyimages)

Prima a ajuns în semifinale Sorana Cîrstea. Aceasta a învins-o cu scorul de 5-7, 6-3, 6-4 pe croata Donna Vekic, care a venit din calificări. În penultimul act, Sorana va juca împotriva chinezoaicei Shuai Zhang, care a trecut cu 7-5, 6-4 de Daiana Yastremska.

Simona Halep s-a simțit rău

În ceea ce o privește, Simona Halep a învins-o cu scorul de 6-4, 6-1 pe jucătoarea din Marea Britanie Katie Boulter, locul 141 WTA. A fost o victorie lejeră a jucătoarei noastre, care, însă, la finalul partidei a acuzat ceva probleme de sănătate. “A fost un meci foarte dificil. Nu m-am simţit grozav, dar am luptat până la final. Am avut probleme, dar sunt foarte mulţumită că am câştigat. Mă gândesc doar la această săptămână, nu mă gândesc încă la Wimbledon, este încă departe. Vreau să termin foarte bine acest turneu”, a spus Halep în interviul de pe teren. Românca a câștigat titlul la Wimbledon în urmă cu 3 ani, în 2019. Acela a fost și turneul la care l-a avut alături pe actualul ei soț, omul de afaceri Toni Iuruc.

În semifinale, Halep ar putea întâlni prima adversară ceva mai serioasă, pentru că până acum a jucat doar cu jucătoare din eșalonul 2 sau 3 al tenisului feminin: ucraineanca Lesia Tsurenko (116 WTA) în primul tur, Harriet Dart (106 WTA) în optimi și Katie Boulter (141 WTA) în sferturi. Ultimele două jucătoare sunt din Marea Britanie. 

În semifinale, Halep ar urma să joace contra învingătoarei meciului dintre Beatriz Haddad Maia (Brazilia, 32 WTA) – Camila Giorgi (Italia, 26 WTA şi cap de serie 3). 

Ambele semifinale de la Birmingham vor avea loc sâmbătă și vor fi transmise în direct la Digi Sport.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net