Sărbătoare în familia Halep! Mama sportivei își serbează ziua de naștere

Ultima actualizare:

Simona Halep, în vârstă de 30 de ani, este fără îndoială cea mai iubită jucătoare de tenis din România. Sportiva obișnuiește să vorbească rar despre membrii familiei sale și să le declare public afecțiunea pe care le-o poartă. De 1 iunie a făcut o excepție pentru că este ziua mamei sale, Tania. 

Mama Simonei Halep își aniversează ziua de naștere pe 1 iunie
Mama Simonei Halep își aniversează ziua de naștere pe 1 iunie

Simona Halep nu a ratat ocazia de a-i transmit mamei sale cele mai bune gânduri, cu ocazia zilei sale de naștere, așadar a distribuit o fotografie în care apar părinții ei. În dreptul imaginii de familie a scris simplu, dar din suflet:„La mulți ani, mama!”. Imaginea a fost apreciată de peste 10.000 de internauți care, la rândul lor, i-au făcut urări Taniei Halep. 

Citește și: Ce schimbat esste Toni Iuruc de când s-a căsătorit cu Simona Halep 

Asemănarea dintre Simona și mama ei, Tania, este una izbitoare! Deși este trecută de prima tinerețe, mama sportivei are o formă fizică de invidiat și un zâmbet molipsitor. 

Simona Halep este campionă și la afaceri, nu doar la tenis. Cele mai profitabile sunt hotelurile pe care le deține la Poiana Brașov, dar și la mare, în Năvodari.

Tania și Stere Halep
Tania și Stere Halep

Marea noastră jucătoare de tenis s-a lansat puternic în zona imobiliară în ultimii ani, unde a investit o mare parte din banii câştigaţi din sport.

Vezi și: Simona Halep are un soț model. Toni Iuruc este nelipsit de pe șantier 

Simona Halep s-a lansat puternic în domeniul imobiliar

Anul trecut a inaugurat un nou hotel în Năvodari. Hotelul DNH aparţine grupului de firme Halep, condus de fratele vedetei, Nicolae, şi are vedere la mare, precum și un design modern care atrage imediat privirea.

Este construit din sticlă fumurie şi are cinci etaje. Camerele, şi ele cu un design modern, costă în plin sezon între 400 şi 470 de lei pe noapte!

Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit anul trecut 

Nici din punct de vedere amoros, Simona Halep nu o duce deloc rău. S-a căsătorit civil anul trecut cu omul de afaceri Toni Iuruc și nu de puține ori a fost surprinsă zâmbind la brațul acestuia. Cunoscută pentru faptul că nu își declară public sentimentele, Simona a făcut o excepție și pentru Toni Iuruc și a vorbit în termeni superlativi despre partenerul său de viață. 

„Sunt fericită în viața personală, de când l-am întâlnit pe Toni. Ne potrivim perfect. Se potrivește personalității mele, e puțin mai în vârstă și îmi înțelege toate toanele. În general, jucătorii de tenis au toane", declara Simona.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net