Simona Halep, eliminată în turul secund la Roma

Simona Halep a părăsit mai devreme decât se aștepta cineva turneul de la Roma. Românca a fost învinsă în turul secund de americanca Danielle Collins, ocupanta locului 9 în lume.

Simona Halep, la Roma (FOTO: Guliver/ Gettyimages)
Simona Halep, la Roma (FOTO: Guliver/ Gettyimages)

Collins s-a impus cu scorul de 7-6, 6-3, la capătul unui meci în care în jocul româncei au reapărut acele fluctuații de formă de la o minge la alta. Mai mult, parcă și-a pierdut și din agresivitatea pe care o arătase la Madrid și pe care i-o lăudase toată lumea săptămâna trecută. Totuși, eșecul trece pe planul secund pentru cei care au urmărit meciul, pentru că cel mai important este că Simona a ieșit teafără de pe teren. Aceasta deoarece la scorul de 3-4 în primul set, ea și-a sucit foarte urât glezna dreaptă, într-o fază parcă trasă la xerox cu cea din 2017, când tot pe zgura de la Roma a suferit o entorsă la aceeași gleznă, accidentare care i-a pus probleme apoi o lungă perioadă. Dacă luăm în calcul și ce s-a întâmplat anul trecut, tot la Roma și tot în turul secund, când a suferit o ruptură musculară care a făcut-o să rateze tot sezonul 2021 și să se gândească serios la retragere, putem spune că turneul italian este un fel de competiție blestemată pentru ea.

Următorul turneu al Simonei Halep: Roland Garros

Din fericire, de data aceasta Simona nu doar că a terminat meciul pe teren, dar nici nu a cerut intervenția medicului, ceea ce înseamnă că leziunea nu este atât de gravă. Din păcate, neplăcută este eliminarea ei, pentru că este posibil să rateze revenirea în Top 20 mondial înainte de Roland Garros, ceea ce înseamnă o clasare mai slabă pe lista capilor de serie la turneul de Grand Slam care va începe la 23 mai. Ea ocupă în clasamentul live poziția a 19-a, dar există posibilitatea de a fi depășită de câteva jucătoare în zilele următoare.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
carol i ziua regelui jpeg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (25) jpg
Zinedine Zidane (EPA) jpg
Farul Constanta CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Rapid FCSB (Sportpictures) jpg
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net