Mai presus de orice Grand Slam: reacția lui Sinner, campion la Australian Open

Ultima actualizare:

Jannik Sinner (4 ATP) și-a trecut în palmares, la 22 de ani, primul său trofeu de Grand Slam, dar dincolo de orice reușită sportivă, jucătorul de tenis italian i-a inspirat pe cei din jur cu perspectiva lui despre viață. 

Jannik Sinner a câștigat primul său Grand Slam, la 22 de ani (FOTO: EPA)
Jannik Sinner a câștigat primul său Grand Slam, la 22 de ani (FOTO: EPA)

„Aș vrea ca toată lumea să îi aibă pe părinții mei! M-au lăsat întotdeauna să aleg ce vreau să fac, chiar și când am fost tânăr. Am practicat și alte sporturi, dar nu au pus presiune asupra mea. Mi-aș dori ca această libertate să fie posibilă pentru cât mai mulți copii cu putință. Le mulțumesc mult părinților”, a fost fragmentul discursului de campion de la Melbourne, care a emoționat audiența. De-a lungul vieții sale, Jannik Sinner nu s-a limitat la „sportul alb”, practicând și schi, și fotbal și tenis în copilărie, dar le-a mulțumit părinților că nu l-au forțat către nicio disciplină sportivă.

Are o avere de aproximativ 12 milioane de euro

 „Cred că de-asta avem o ierarhie în tenis. La acest turneu, Jannik a fost cel mai bun din lume, de aceea a și câștigat. Dar nu putem prezice viitorul. În momentul de față, el este primul în clasamentul lui 2024. Dacă va continua să joace așa, să câștige turnee, atunci va fi numărul unu în clasamentul clasic. Tenisul e un sport minunat, pentru că nu ai de unde să știi viitorul. Vom vedea cum se va descurca Jannik cu tot ce urmează să i se întâmple. Și eu sunt într-o poziție bună, voi încerca să fac totul pentru a ajunge cât mai aproape”, a punctat rusul Daniil Medvedev (2 ATP), finalist la Australian Open. 
Născut în San Candido, în nordul Italiei, la granița cu Austria, Jannik Sinner s-a stabilit la Monte Carlo, unde stă alături de partenera sa, Maria Braccini. Cu toate că nu provine dintr-o familie înstărită, averea sa atinge aproximativ 12 milioane de euro, cu perspective de a crește considerabil, sportivul italian fiind totodată un preferat al brandurilor premium pentru campaniile de promovare. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net