Mihai Leu, diagnosticat anterior cu cancer, din nou la spital. Care este acum starea lui de sănătate

Mihai Leu s-a prezentat din nou la Institutul Clinic Fundeni, pentru a doua oară în ultima lună. Doctorul său, Prof. Irinel Popescu, a oferit detalii despre starea de sănătate a fostului campion național la raliuri.

Cancerul lui Mihai Leu a recidivat / foto: arhiva personala
Cancerul lui Mihai Leu a recidivat / foto: arhiva personala

Fostul campion mondial la box și campion național la raliuri, Mihai Leu, a fost adus de urgență luni seara la Institutul Clinic Fundeni și a fost preluat de cunoscutul medic Prof. Irinel Popescu, după ce pacientul a afirmat că a vomitat de mai multe ori pe parcursul zilei.

Fostul pugilist a primit tratament medicamentos și s-a stabilizat

Evoluția sa în dimineața aceasta este favorabilă, a declarat chiar medicul care îl îngrijește, pentru Antena 3 CNN.

I s-a administrat lichid pentru hidratare, nu mai prezintă simptome de vărsături și i s-a restabilit tranzitul intestinal. Cu toate acestea, profesorul a menționat că cel mai probabil pacientul va fi ținut internat o perioadă mai lungă. Nu exclude posibilitatea unei spitalizări pe toată durata verii, astfel încât să se evite repetarea unui astfel de episod.

Pe 11 mai fostul campion a fost adus tot la Fundeni, din cauza unor complicații apărute după intervenția chirurgicală suferită în această primăvară la Spitalul Militar din București.

Cancerul lui Mihai Leu a recidivat

Sportivul a suferit o intervenție chirurgicală în luna aprilie la Hunedoara din cauza unei complicații apărute în legătură cu cancerul de colon pe care l-a avut acum 10 ani.

În 2014, Mihai Leu a primit o veste teribilă. Campionul la box și raliu a fost diagnosticat cu cancer la colon și a fost nevoit să petreacă două luni într-un spital din Viena, unde a suferit două operații și a urmat chimioterapie.

Cu toate acestea, Leu a descoperit că boala gravă pe care o avusese în trecut a reapărut și a suferit o intervenție chirurgicală la Hunedoara.

Ulterior, deoarece lucrurile nu s-au desfășurat prea bine, el a ajuns la București, la Spitalul Fundeni, sub îngrijirea reputatului doctor Irinel Popescu, cel care l-a tratat și acum un deceniu.

„Sunt bine acum. Vă mulțumesc că mă aveți în gând. Am fost internat la Hunedoara și am avut o complicație. Acum sunt sub supravegherea domnului doctor Irinel Popescu. Nu îmi place să vorbesc despre asta. Sunt optimist, lucrurile par să fie în regulă”, a declarat Mihai Leu pentru ProSport în luna mai.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
George Puscas (Sportpictures) jpg
Adrian Mutu (Sportpictures) jpg
gheorghe multescu dinamo jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
influencer cehia jpg
barbosu voinea chiles  jpg
Neagu Twitter jpg
Mihai Covaliu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net