Novak Djokovic va declanșa un scandal și în SUA? Vrea să joace la Indian Wells

Ultima actualizare:

După scandalul fără precedent din Australia, fiecare turneu la care se înscrie Novak Djokovic este privit cu atenție de fanii tenisului. Pentru că sârbul încă nu a anunțat că s-a vaccinat, iar regulile sunt tot mai dure.

Novak Djokovic vrea să participe chiar dacă nu respectă regulile organizatorilor (FOTO: EPA)
Novak Djokovic vrea să participe chiar dacă nu respectă regulile organizatorilor (FOTO: EPA)

Dacă la Dubai, unde va juca de la 21 februarie, nu va avea probleme să joace, pentru că acolo vaccinul nu e obligatoriu, următorul scandal pe lista liderului mondial ATP ar putea apărea la Indian Wells, turneu programat în perioada 7-20 martie. Organizatorii competiției au anunțat deja că vor fi admiși doar jucătorii care au schema completă a vaccinării. ”Sănătatea şi siguranţa fiind prioritatea principală, turneul va necesita o dovadă valabilă a vaccinării complete pentru a intra în complexul de tenis Indian Wells”, au anunțat organizatorii. Ei și-au întărit spusele prin aducerea în discuție a regulilor impuse de SUA. „Directivele pentru jucători sunt guvernate de protocoalele stabilite de WTA şi ATP şi de restricţiile stabilite de Statele Unite cu privire la statutul de vaccinare al călătorilor internaţionali care intră în ţară”, s-a mai precizat în comunicat.

În ianurie a fost protagonistul unui scandal în Australia

Drept urmare, pentru a putea lupta anul acesta pentru cucerirea celui de-al şaselea titlu în deşertul californian, Nole trebuie să fie vaccinat, lucru pe care el refuză deocamdată să-l facă.

La începutul anului, sârbul a fost protagonistul unui scandal imens în Australia. După două săptămâni în care ba i s-a dat voie să intre în țară, ba i-a fost anulată viza, el a fost expulzat chiar înaintea startului Australian Open, competiție la care deja își aflase primul adversar.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net