Cum l-a atacat Simona Halep pe Novak Djokovic

Ultima actualizare:

Simona Halep, cap de serie numărul 14, a fost întrebată care este părerea sa referitor la subiectul Novak Djokovic. Care a fost răspunsul oferit de tensimenă atunci când a fost întrebată dacă Novak Djokovic, numărul 1 în clasamentul WTA, ar fi trebuit să participe la Australian Open anul acesta, deși nu este vaccinat. 

Simona Halep și-a spus părerea despre subiectul momentului Sursă foto: Profimedia
Simona Halep și-a spus părerea despre subiectul momentului Sursă foto: Profimedia

Faptul că lui Novak Djokovic nu i-a fost permis să participe la Australin Open pentru că nu este vaccinat a creat un val de controverse, iar mai multe persoanlități din lumea sportului fie i-au luat apărarea liderului mondial, fie l-au criticat pentru modalitatea în care a procedat. 

Simona Halep a declarat că ea a fost întotdeauna adepta vaccinării împotriva coronavirusului și a subliniat că a ținut mereu cont de opinia specialiștilor. Sportiva nu a comentat decizia lui Novak Djokovic de a nu se vaccina și a menționat că nu are expertiza necesară pentru a decide dacă modul în care a procedat sportivul a fost corect sau nu. 

"Eu am fost tot timpul pro vaccin, pentru că m-am și vaccinat atunci când a trebuit, chiar de la început. Mereu am ascultat opinia specialiștilor, a doctorilor, și sunt în totalitate de acord cu ei. Cred că este vorba despre ceva global și nu pot eu, care nu mă pricep la așa ceva, să-mi dau cu părerea. Dar, a fost o situație dificilă pentru toată lumea", a declarat Simona Halep. 

Novak Djokovic, numărul unu mondial, a părăsit în cursul zilei de duminică Australia, la bordul unei aeronave, după ce ce apelul său la decizia de anulare a vizei de intrare în Australia a fost respins de către un tribunal din Melobourne. Luni a ajuns la Belgrad, unde a fost aștepat de un număr impresionant de jurnaliști la a căror întrebări a refuzat să răspundă. Sportivul a evitat întrebările indiscrete și a părăsit aerportul din Belgrad folosind o ieșire separată.

Simona Halep s-a calificat în turul doi la Australian Open 

Simona Halep, cap de serie numărul 14 și ocupanta locului 15 WTA, s-a calificat în turul doi la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, după ce a învins-o pe poloneza Magdalena Frech cu 6-4, 6-3. Sportiva visează să ajungă până în finala competiției și va face tot ce poate pentru a-și îndelini dorința, potrivit propriilor declarații. 

"Nu ştiu ce să zic de finală. Este unul dintre visurile mele să ajung acolo, dar ştiu că este dificil şi nu o să mă gândesc la asta, iau zi cu zi. Nu cred că sunt la cel mai înalt nivel, ca în trecut, dar mă simt bine, încrezătoare că jocul e acolo, că mişcarea e acolo, psihic sunt destul de puternică", a declarat Simona Halep. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
carol i ziua regelui jpeg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (25) jpg
Zinedine Zidane (EPA) jpg
Farul Constanta CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Rapid FCSB (Sportpictures) jpg
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net