Serena Williams a rămas fără puncte, dar nu renunță! Participă la Rogers Cup

Serena Williams nu renunță la visul de a domina din nou cele mai importante topuri din tenis! Sportiva și-a anunțat participarea la Rogers Cup, turneu de categorie WTA 1.000. Serena revine, așadar, în forță, după ce la Wimbledon a fost eliminată în primul tur, iar în consecință, în prezent, nu mai apare în clasamentul WTA. 

Serena Williams nu renunță!
Serena Williams nu renunță!

Serena Williams nu a mai intrat pe teren de când a fost eliminată în primul tur la Wimbledon 2022. Participarea la turneul din Marea Britanie a fost prima după un an întreg de pauză competițională pentru Serena. Ca rezultat al prestației dezamăgitoare de la Wimbledon, Serena nu mai apare în clasamentul WTA, însă este hotărâtă să schimbe rapid acest lucru. 

Deși Serena Williams a rămas fără puncte și nu mai apare în clasament, ea va participa la Rogers Cup, turneu care se va desfășura în Toronto, între 8 și 14 august 2022. 

Citește și: Serena Williams a coborât pe o balustradă, în fustă și tocuri! 

Conform anunțului făcut de către organizatori, la turneul de la Toronto vor participa primele treizeci de jucătoare ale lumii. Între tenismenele care se vor lupta pentru premiul cel mare se numără Simona Halep, dar și Sorana Cîrstea. 

Turneul de la Toronto se va disputa în perioada 8-14 august. Competiția face parte din categoria WTA 1000 și are premii totale în valoare de $2.697.250, conform Hotnews.ro.

Serena Williams a câștigat de trei ori turneul de la Wimbledon

Serena Williams a câștigat turneul de la Wimbledon de trei ori, în anii 2001, 2011 și 2013, însă anul acesta a fost eliminată chiar în prima etapă. Cea care a câștigat trofeul și premiul în valoare de 1.4 milioane de lire sterline a fost Elena Rybakina, în vârstă de 23 de ani, după ce s-a impus vehement în fața jucătoarei Ons Jabeur. 

Vezi și: Surpriză la Wimbledon! Elena Rybakina a câștigat trofeul 

Anul 2022 este unul important pentru Simona Halep. Pe lângă competițiile la care participă, Simona va avea parte de un eveniment special în viața personală. În toamna acestui an, ea și Toni Iuruc se vor căsători religios, la Sinaia și vor petrece până în zori alături de peste 300 de invitați!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net