Un start scump! Emma Răducanu, la Wimbledon cu bijuterii de 30.000 de lire!

Emma Răducanu nu s-a ferit să-și arate bijuteriile scumpe, în timpul meciului de deschidere de la Wimbledon, chiar dacă valoarea lor era estimată la peste 30.000 de lire sterline.

Se pare că sportiva cu origini românești a purtat mai multe bijuterii ce erau realizate de către Tiffany & Co, o firmă americană de bijuterii și obiecte de lux, care, pe bună dreptate, se asortează de minune cu echipamentul purtat de către Emma.

Emma Răducanu, lux de 30,000 de lire sterline, la Wimbledon

În ciuda bijuteriilor de lux, vezi și ce mașina a ales Emma Răducanu să conducă: Șoc! Ce mașină conduce Emma Răducanu, în Marea Britanie

Astfel, Emma Răducanu a purtat o pereche de cercei în formă de perlă, realizați din platină și diamant. Potrivit estimărilor, se pare că această pereche de cercei de la Tiffany Victoria ar valora aproximativ 7,575 de lire sterline.

Emma Răducanu nu s-a rezumat doar la o pereche de cercei ce depășește valoarea unei mașini, a decis să-i asorteze și cu un colier din aceeași colecție, ce a fost estimat la valoarea de 3,875 de lire sterline.

Află și ce valoare are Emma Răducanu: Emma Răducanu se îndreaptă spre o avere de 18 milioane de dolari

La mână, sportiva se pare că a ales o brățară din aceeași colecție marca Tiffany, ce avea mai multe elemente realizate din diamante cu o tăietură atent realizată. Astfel, brățara plină de pietre prețioase se pare că este evaluată la aproximativ 18,900 de lire sterline. 

Totuși, Emma Răducanu nu a ales la nimereală aceste piese. Sportiva este ambasador al companiei Tiffany încă de anul trecut, când a reușit să-i impresioneze pe americani prin prestația sa la US Open, după ce a învins-o pe canadiana Leylah Fernandez. 

După aceea, Răducanu a decis să doboare și un record. La doar 18 ani, sportiva cu origini românești a devenit prima femeie din Marea Britanie care a reușit să câștige un grand slam. Ultima oară când un asemenea eveniment a avut loc a fost în 1977, când Virginia Wade a câștigat Wimbledon. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

vladut
Satul Aceredo jpg
brad pitt angelina jolie jpg
cub ion țiriac png
Alexandru Arsinel batran
image png
GettyImages 1338148296 jpg
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
image
image
image
image
Finala tenis de masa, Facebook jpg
David Popovici, Facebook jpg
Mbappe si Neymar, EPA jpg
Simona Halep, EPA jpg
bianca ghelber drapel jpg
Nicolae Dica, Sportpictures jpg