Emma Răducanu se îndreaptă spre o avere de 18 milioane de dolari

Emma Răducanu – 19 ani, numărul 13 în clasamentul tenisului mondial feminin, un Grand Slam câștigat. Sunt toate ingredientele care conduc către o identitate puternică, alături de care marile branduri ale lumii să-și dorească să se asocieze.

image

Așa că, după toamna lui 2021, când Emma Răducanu a reușit câștige unul dintre cele mai mari turnee de tenis ale lumii, US Open, sportiva a intrat pe lista scurtă de interes a celor care decid contractele de publicitate. Rând pe rând, companii cunoscute la nivel global, precum Evian, British Airways, Dior, Tiffany & Co și Vodafone s-au înscris pe lista sponsorilor Emmei Răducanu. Cel mai nou nume este Porsche, despre care jucătoarea spune că i-a marcat copilăria: „Porsche este una dintre mărcile pe care le-am iubit întotdeauna, încă din copilărie. Unul dintre primii mei antrenori de tenis conducea un 911. Ori de câte ori veneam la antrenament dimineața, îi vedeam mașina, o admiram și visam să stau într-o zi în propriul meu Porsche. Este foarte important pentru mine să lucrez cu parteneri și mărci de care mă simt cu adevărat pasionată și cu care mă identific. Acest parteneriat este incredibil și, evident, sunt foarte încântată să văd ce fel de lucruri interesante putem face pe viitor”, povestește Emma Răducanu pe contul său de Instagram.

Din tenis a câștigat peste 3 milioane de dolari

Pe de-o parte, rezultatele din tenis i-au adus mai bine de 3 milioane de dolari, dat fiind că doar trofeul de la US Open a însemnat încasări de peste 2 milioane de dolari. În completarea acestor cifre, adăugând contractele de sponsorizare de până acum, averea sportivei se ridică la 5,4 milioane de dolari. Mai mult, suma pe care Emma Răducanu o va încasa, de-a lungul anilor prevăzuți de la contract la contract, se ridică la 18 milioane de dolari. Practic, Emma Răducanu reprezintă o alegere ideală pentru branduri, după cum notau și cei de la „Daily Mail”, ulterior semnării unuia dintre contractele ei: „E exact femeia pe care și-o doresc (n.r. companiile mari): de succes, normală și un model pentru tineri. Ea e literalmente alegerea perfectă. Experții spun că e extrem de «marketabilă» pentru că e britanică, are imaginea potrivită şi vorbeşte fluent mandarina, ceva care e excepţional de important în Orientul Îndepărtat şi foarte util pentru organizaţiile mari”.

Având naționalitate britanică, Emma Răducanu provine dintr-o familie cu mama din China și tatăl din România. Alături de părinții săi, s-a mutat la Londra pe când avea doar doi ani, ca la vârsta de cinci ani să înceapă sportul pentru care ne este cunoscută astăzi.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net