Camelia Potec, primele poze cu fetița nou-născută: „De abia după două săptămâni...”

Ultima actualizare:

Fosta campioană olimpică la natație, Camelia Potec a devenit mamă pentru a doua oară, la vârsta de 41 de ani. Sportiva s-a recuperat, însă, mai greu după cea de-a doua naștere.

Camelia Potec (41 de ani) a adus pe lume o fetiță adorabilă, în urmă cu două săptămâni, însă fosta mare sportivă a întâmpinat ceva probleme după cea de-a doua naștere. 

Camelia Potec a postat, duminică 5 noiembrie, primele poze cu fetița ei, pe contul de Instagram, anunțând că i-au trebuit nu mai puțin de două săptămâni pentru a se recupera complet după naștere. Acum atât fetița, cât și mama ei sunt în afara oricărui pericol.

Camelia Potec: „Recuperarea mea a durat mai mult! Fetița e de nota 10!”

După aproape două săptămâni, vă anunțăm că suntem bine amândouă. Cu ajutorul doamnei doctor Alina Ursuleanu, am născut o fetiță de nota 10, frumoasă și puternică.

Din păcate, recuperarea mea a durat puțin mai mult. Din fericire, sportul m-a învățat să fiu puternică și să am rabdare. Acum sunt!

Vă mulțumim tuturor pentru sprijin, mesaje, încurajări și pentru toată dragostea transmisă”, a fost mesajul fostei sportive, postat pe rețelele de socializare. 

Camelia Potec: „Ne-am dorit încă o surioară sau un frățior pentru Caelia”

Camelia Potec mai are acasă o fetiță, pe Caelia, în vârstă de 5 anișori.

„Sincer, anul trecut ne-am dorit încă o surioară sau un frățior pentru Caelia, nu a fost să fie, nu ne mai așteptam și am renunțat la gândul acesta.

Dar iată că s-a întâmplat și acest lucru ne bucură! Considerăm că este o binecuvântare! Este extraordinar de bine și ca perioadă, pentru că la o lună și jumătate, înainte de Campionatele Europene de Înot, eu zic că am suficient timp să revin și la muncă”, a mărturisit recent Camelia Potec, pentru Click!

Camelia Potec este președintele Federației Române de Natație și este căsătorită cu Sebastian Tudor, un cunoscut om de afaceri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
wizz air avion la sol
image
image
image
image
image
image
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
Maradona
image
actualitate.net
image
actualitate.net