Adria Mititelu, amintiri din pușcărie: „Toți țipau, urlau. Unii mă înjurau”

Ultima actualizare:

Adrian Mititelu, 54 de ani, cunoscut pentru implicarea și investițiile în clubul Universitatea Craiova a avut o intervenție, la GSP Live, în care a povestit detalii despre experiența trăită în închisoare, când a fost condamnat pentru fraudă fiscală, intervalul noiembrie 2020 - iulie 2022.

Adrian Mititelu, schimbat după anii petrecuți în spatele gratiilor
Adrian Mititelu, schimbat după anii petrecuți în spatele gratiilor

Era pandemie când am fost încarcerat. În prima noapte am fost dus pe o secţie de maximă siguranţă, unde sunt încarceraţi cei care comit fapte grave, omor. Am stat în camere mici, timp de 15 zile. A fost cumplit.

Nu știa cum arată un arest

În Craiova, în penitenciarul de maximă siguranţă, e foarte greu. Mai ales pentru mine, care nici nu ştiam cum arată un arest. Părea un vis.

M-am gândit să scriu o carte. Dar nu pentru a beneficia de o reducere a pedepsei cu 20 de zile. Am multe de scris. M-am gândit la un titlu «50 de ani în fotbal», a povestit Adrian Mititelu pentru sursa citată.

Citește și: Personalitățile din România care au reușit să «fenteze» închisoarea. 28 de ani de detenție, în doar 12 ani

De altfel, Adrian Mititelu are suficiente detalii care ar putea fi incluse într-un volum, doar din perioada în care a fost închis. De la teamă și agonie până la momentul în care s-a simțit util, pentru că i s-a dat ceva de făcut.

„Am stat într-o celulă de 3x3. Toţi de acolo ţipau, urlau. Unii râdeau, alţii mă încurajau, unii mă înjurau. Făceau glume «Gata, te-a băgat Olguţa la închisoare».

A fost ospătar în pușcărie

Eu tot credeam că se întâmplă ceva şi nu rămâne sentinţa. Toţi avocaţii erau optimişti. După câteva luni m-am obişnuit şi am luat-o ca atare. Îmi era teamă că echipa nu rezistă. Nici pentru Adiţă nu a fost uşor, avea 23 de ani şi jumătate.

În detenţie, iniţial serveam mâncarea. Eram ospătar. Primeam mâncarea de la bucătărie şi le-a puneam deţinuţilor în farfurie”, a mai relatat Adrian Mititelu pentru GSP Live.

Citește și: Viorel Hrebenciuc, eliberat după doar câteva luni de închisoare. Câți ani trebuia să stea în spatele gratiilor deputatul PSD

Adrian Mititelu a fost condamnat la 3 ani de închisoare pentru fraudă fiscală, în cazul transferului lui Mihai Costea la FCSB, în 2011. Arian Mititelu a executat 20 de luni din pedeapsa primită.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net