Bergodi crede în forțele Rapidului. Cum comentează zvonurile cu plecarea sa

Ultima actualizare:

Rapid speră să pună capăt șirului de meciuri fără victorie, giuleștenii nereușind să-și adjudece niciuna dintre ultimele patru partide. Speranța formației de sub Podul Grant stă în duelul cu Petrolul Ploiești, programat în deplasare, vineri, de la ora 20.00 și televizat de DigiSport, OrangeSport și PrimaSport. 

Cristiano Bergodi, încrezător în forțele Rapidului (FOTO: Sportpictures)
Cristiano Bergodi, încrezător în forțele Rapidului (FOTO: Sportpictures)

„E un derby, ne dorim să-l câştigăm, pentru că nu trecem printr-o perioadă bună. E o rivalitate mare între Rapid şi Petrolul, dar importante sunt cele trei puncte pentru a ne apropia din nou de locurile fruntaşe. Venim după o înfrângere dureroasă acasă, însă se pare că moralul băieţilor a revenit. Am vorbit şi eu cu ei, au vorbit şi cei din conducere... În fotbal se poate schimba totul, de la un moment la altul. Noi am muncit la fel ca în cele trei luni în care nu am pierdut, însă se pare că echipa a pierdut puţin din turaţie pentru că au intervenit problemele cu accidentările. Sunt foarte multe meciuri de când ne lipsesc jucători şi nu e uşor. Şi aşa am pierdut puţin din încredere. Acum e un moment mai greu, dar trebuie să mergem înainte”, a declarat cel care deține funcția de antrenor, Cristiano Bergodi, la conferința de presă premergătoare meciului din etapa cu numărul XX.

Cum a răspuns zvonurilor legate despre plecarea sa din Giulești

Întrebat despre zvonurile care circulă, vizând o eventuală înlocuire a sa pe banca tehnică, italianul a punctat: „Continuitatea cu mine? Ce pot să spun... Mi-a plăcut ce a zis Mandorlini (n.r. Andrea Mandorlini, tehnicianul lui CFR Cluj, tot italian): «Dacă mă lasă să fiu antrenor, sunt antrenor. Dacă nu, la revedere». Ce putem face? Eu sunt antrenorul Rapidului şi am venit aici cu inima deschisă. Am avut o discuţie cu cei din conducere şi am tot sprijinul din partea lor. Sigur că trebuie şi să obţin rezultate, pentru că pe noi, antrenorii, rezultatele ne ţin întotdeauna. În fotbal nu se ştie, niciodată! Dar am simţit încredere din partea lor, iar eu în continuare o să îmi fac treaba aici. Şi fără nicio presiune, pentru că sunt trist şi dezamăgit, la fel ca jucătorii, dar nu pentru că îmi pot pierde locul de muncă la Rapid. Nu mi-au zis direct că trebuie să fac un număr de puncte, în aceste două meciuri. Eu ştiu că trebuie să facem cât mai multe. Putem face şi şase puncte, de ce nu?!”, a concluzionat Cristiano Bergodi. 
Rapid se află pe locul patru în Superliga României, la șapte puncte distanță de primul loc, având un bilanț de opt victorii, șapte remize și patru înfrângeri. De cealaltă parte, Petrolul Ploiești e pe a opta poziție, la cinci puncte de giuleșteni, după cinci partide câștigate, 11 egaluri și trei meciuri pierdute. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net