Botoșani, montată să rămână în Liga I: a bătut Mioveni în turul de baraj

Ultima actualizare:

FC Botoşani are prima șansă în lupta pentru a rămâne în Superliga României, după ce a învins cu 1-0, vineri, acasă, CS Mioveni, aceasta din urmă încercând să promoveze în primul eșalon românesc de fotbal. Meciul retur se va disputa la Mioveni, o săptămână mai târziu, vineri, pe 24 mai.

FC Botoșani are un avantaj în vederea meciului retur de baraj (FOTO: Sportpictures)
FC Botoșani are un avantaj în vederea meciului retur de baraj (FOTO: Sportpictures)

Victoria a fost savurată din plin de antrenorul Botoșaniului, Bogdan Andone, care este de părere că formația sa este favorită să rămână în prima divizie: „Este o victorie muncită! Băieţii mei merită felicitări pentru că au luptat şi au crezut. A fost un meci dificil, împotriva unei echipe care s-a apărat cu toţi jucătorii. Ştiam ce ne aşteaptă şi, repet, băieţii mei merită felicitări pentru cum au crezut, cum au luptat, cum s-au bătut pentru fiecare minge şi au pus presiune, până la ultima fază a meciului. Astăzi, nu s-a simţit nici o presiune, asta e partitura pe care am pregătit-o: «să-i desfacem» şi să avem răbdare. Din situaţiile pe care le-am creat nu am reuşit, însă, să marcăm. Ne va aştepta un joc dificil în retur, dar cu acest rezultat acum avem prima opţiune de a rămâne în Liga I!”.

Singura reușită, înscrisă în prelungirile meciului

De cealaltă parte, omologul de la Mioveni, Constantin Schumacher, crede că formaţia sa poate recupera pe teren propriu şi continuă să aibă șanse de promovare. „Ritmul de Liga I s-a văzut! Jucătorii mei sunt eroi! Am încredere în toată lumea de la echipă, în jucători. Sunt fericit unde am ajuns şi sper că la retur o să vină toată lumea să ne susţină. Am avut şi noi şansele noastre şi, poate dacă mingea intra în poartă, altele erau şansele noastre, în acest meci, dacă am fi condus. Sunt încrezător în continuare, este doar 1-0, cu o echipă bună şi am jucat de la egal la egal, dar vine meciul retur şi sper că ştim ce avem de făcut”.
Singura reușită a partidei din tur a fost semnată de Aldaír, în prelungirile confruntării, acesta marcând în minutul 93. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in Ucraina FOTO Profimedia (15) jpg
image
image
image
image
image
image
fani romania frf ro jpg
Romania  Ucraina Euro 2024 Foto Inquam Photos  Stefan Constantin (6) jpg
bucuria romanilor dupa victoria cu ucraina jpg
3x3 bcr streetball jpg
andrei ratiu si fiica jpg
Selfie cristiano ronaldo euro 2024 jpg
fani romani jpg
5 text transferuri jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net