Bucurie mare în familia FCSB! Fotbalistul Adrian Șut s-a căsătorit: primele imagini de la eveniment

Fotbalistul echipel FCSB, Adrian Șut (24 de ani), a avut, ieri, parte de cel mai probabil, unul dintre cele mai frumoase evenimente din viața lui. Mijlocașul s-a căsătorit cu iubita lui, Bianca Negrescu.

Cei doi îndrăgostiți sunt de patru ani împreună / foto: arhivă personală
Cei doi îndrăgostiți sunt de patru ani împreună / foto: arhivă personală

Primele imagini cu Adrian Șut de la nuntă, în care apare alături de soția sa, au fost postate de fotbalistul FCSB-ului pe contul personal de Instagram.

Atât Șut, cât și Bianca sa au fost superbi, iar totul a părut pregătit până la cel mai mic detaliu.

Adrian Șut și Bianca Negrescu s-au logodit, anul trecut, în Dubai, după trei ani de relație ca-n povești. Nașii lor au fost Florin Achim, fotbalist legitimat ultima dată la FCSB, și partenera sa.

Primele imagini de la nunta lui Adrian Șut / foto: arhivă personală
Primele imagini de la nunta lui Adrian Șut / foto: arhivă personală

Pe plajă, într-un cadru idilic, Șut a făcut marele pas, iar Bianca a spus „Da!”

„Vom fi împreună mereu! Mulțumesc pentru cel mai frumos cadou de 3 ani și pentru ceea ce ești! Te iubesc”, a scris ea pe contul personal de Instagram, unde a publicat un videoclip cu momentul.

Adrian a publicat, la rândul lui, fotografii cu viitoarea sa soție. „E despre noi”, a scris fotbalistul.

Vrea să se transfere în străinătate

Adrian Şut s-ar putea să plece, din vară, de la FCSB. S-a scris că echipa daneză FC Copenhaga şi Başakşehir, din Turcia l-au dorit pe mijlocaş.

Şut a ratat, în cele din urmă, transferul, fiindcă Gigi Becali ar fi cerut 3 milioane de euro pentru el. 

„Am muncit foarte mult în perioada în care am fost accidentat. Este foarte bine când cineva mă laude. Eu m-am antrenat mereu la fel, am muncit mult şi am încercat să dau tot la meci. Eu nu sunt implicat în discuţii, eu sunt cu gândul aici, mâ gândesc la FCSB. Nu s-a pus problema să plec.

Nu ştiu dacă m-aş vedea în Turcia. Nu depinde de mine. Dacă s-ar înţelege cluburile, atunci da, dar acum mâ gândesc la Steaua (n.r. – FCSB). Mi-aş dori să prind naţionala şi să iau titlul cu FCSB.

Suntem puţini obosiţi, am făcut o pregătire foarte bună şi aşteptăm să începem campionatul. Aşteptăm să câştigăm primul meci. A fost o perioadă de acumulare. Am încărcat foarte mult. Din cauza asta au venit înfrângerile. Nu vă pot spune când se vor vedea efectele pregătirii.

Neubert ştie cel mai bine când se vor vedea efectele. Noi sperăm să se vadă de la primele meciuri, să fim victorioşi. Am făcut mai mult cu mingea, au fost diferite antrenamentele”, declara Adrian Şut la începutul anului.

1,2 milioane de euro este cota de piață a lui Adrian Șut, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt, citat de digisport. 

Mijlocașul celor de la FCSB a reușit 5 goluri și două pase decisive în 37 de meciuri pentru FCSB în acest sezon.

image
image
image
image
image
image
elisabeta lipa si mihai covaliu (sportpictures) jpg
raie sibiu jpg
ianis hagi (getty images) jpg
roberto de zerbi (getty images) jpg
Simona Halep, Getty Images jpg
Simona Halep  Getty Images jpg
Ion Tiriac si Simona Halep, Getty Images jpg
image
actualitate.net