Dan Petrescu, euforic după victoria CFR: „Doar Barça a mai câștigat la Slavia”

CFR Cluj a reușit surpriza competiției din Conference League, joi, după ce plecat învingătoare din Cehia, unde a învins liderul grupei, Slavia Praga. Trupa lui Dan Petrescu a învins cu 1-0, grație golului marcat de Rangelo Janga ('45), ceea ce l-a extaziat pe tehnician. 

CFR Cluj, victorie-surpriză în Conference League (FOTO: Sportpictures)
CFR Cluj, victorie-surpriză în Conference League (FOTO: Sportpictures)

„Exact ce am zis, înainte de meci, trebuie să avem un portar inspirat, să avem puțin noroc. Am ținut doi atacanți, chiar dacă au venit peste noi și ne-au dominat. În opinia mea, nu știu dacă a câștigat cineva aici la Praga, cred că doar Barcelona. Pentru mine, victoria asta e mai mare și decât cea cu Celtic, pentru că adversarul mi s-a părut fantastic. Un joc excelent! Mi se pare că este jumătate de minune această victorie, care ne face, nu ne face, să intrăm și noi în calcule pentru calificare.

Am pierdut nemeritat cu Sivasspor, astăzi am câștigat cu noroc. Oricine vine aici câștigă doar cu noroc. Spiritul de echipă a fost foarte bun. Nu știu cum puteai să câștigi altfel aici, pentru că jucătorii lor au un joc de atac fantastic. Mă bucur foarte mult, am făcut multe lucruri bune la CFR, dar știți și voi cum e: la prima înfrângere se uită. Eu sunt mulțumit de munca mea și îmi văd de treaba mea în continuare. Cred că nu e nicio grupă așa strânsă ca a noastră. În opinia mea, favorită certă este clar Slavia”, a declarat Dan Petrescu, potrivit sport.ro.

Rangelo Janga a înscris primul său gol în tricoul lui CFR Cluj, echipă cu care a semnat la finele acestei veri. „Am luptat ca leii, am alergat ca nebunii și ne-am apărat cu toată echipa. Tot timpul, ca atacant sunt multe așteptări de la tine, lumea vrea să dai goluri pentru ca echipa să câștige.

Pentru moment, e cel mai important gol al meu, dar importantă e prestația echipei, știam de dinainte că va fi un meci dificil, pentru că Slavia Praga are multă calitate, dar cu atitudinea de azi nimic nu e imposibil. Cred că eroul a fost Scuffet, a avut niște parade nebune, fară el nu am fi obținut acest scor. Probabil că Slavia Praga merită să joace mai sus decât în Conference League”, a comentat atacantul din Curaçao pentru PRO Arena.

Situația din grupa lui CFR Cluj în Conference League este una de-a dreptul inedită: toate cele patru echipe sunt la egalitate de puncte, patru, ardelenii fiind, totuși, pe ultima poziție, în urma golaverajului. Gruparea din Gruia va disputa returul cu Slavia Praga, joia viitoare, pe teren propriu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net