Dan Petrescu nu dezamăgește, înainte de meciul cu Slavia: „Vor ajunge în finală”

Campioana României e la câteva ore distanță de returul cu Slavia Praga, CFR Cluj primind vizita formației din Cehia, joi, de la 19.45. În conferința premergătoare acestui duel, antrenorul ardelenilor nu s-a dezmințit, punctând că adversara este una periculoasă. În prima manșă a duelului, gruparea din Gruia a învins cu 1-0.  

Dan Petrescu, rezervat înaintea returului cu Slavia (FOTO: Sportpictures)
Dan Petrescu, rezervat înaintea returului cu Slavia (FOTO: Sportpictures)

„E important rezultatul, chiar dacă luăm gol, trebuie să fie un rezultat pozitiv. Toată lumea crede că eu nu vreau să iau gol. Eu îmi doresc să câștig. Slavia are un lot fantastic, de 30 de jucători. Le-au lipsit câte zece jucători și la meciul cu Sivasspor, și la meciul cu Balkani, dar au un lot atât de bun, încât nu se vede. 

Anul trecut, au ajuns în sferturi, eu îi văd în finală. Au un lot foarte bun și un antrenor care e de cinci ani la echipă. E un lucru important să stai cinci ani la o echipă. Înseamnă că antrenorul cunoaște foarte bine lotul și jucătorii”, a punctat Dan Petrescu.

Probleme în lotul ardelenilor

Tehnicianul are de gestionat câteva provocări în echipa sa, pe fondul accidentărilor: „Vom vedea la antrenament, dacă Deac va fi apt. Vrea să se antreneze, nu l-am văzut niciodată, în cinci ani, să nu se antreneze. Cred că vrea să joace, dar să vedem cum va fi la antrenamente. Dacă va fi bine, va juca sau va sta pe bancă, dar trebuie să treacă de antrenamentul de miercuri. Bordeianu și Burcă, la fel și ei, vom vedea la antrenament. La Andrei (n.r. Burcă) e mai greu cu mâna. Cu mâna fracturată, îi e frică să nu cadă. Cu genunchiul e mai ușor. Genunchiul arată bine. Au făcut două antrenamente cu echipa. Dacă trec și de cel de azi, cred că vor fi în lot, dar asta nu înseamnă că vor fi titulari”, a transmis Dan Petrescu.

Situația din clasamentul grupei lui CFR Cluj în Conference League este una inedită, toate cele patru formații fiind la egalitate de puncte, patru, campioana României ocupând ultima poziție, din cauza golaverajului. După încheierea grupelor, liderul va merge în optimile de finală ale competiției, iar ocupanta locului secund în 16-imi. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net