Deținătoarea trofeului, Universitatea Craiova, eliminată din Cupa României

Ultima actualizare:

Sepsi a dat lovitura și s-a calificat pentru a doua oară în istorie în finala Cupei României. Și nu oricum, ci eliminând-o cu o dublă victorie pe deținătoarea trofeului, Universitatea Craiova!

Ștefănescu a marcat atât în tur, cât și în retur în semifinalele Cupei României FOTO: Sportpictures
Ștefănescu a marcat atât în tur, cât și în retur în semifinalele Cupei României FOTO: Sportpictures

În retur, Sepsi s-a impus chiar în Bănie cu 1-0, grație golului marcat de Ștefănescu, în minutul 66, acest rezultat, coroborat cu cel din tur, când covăsnenii au câștigat cu 2-1, ducând trupa lui Bergodi în finală și lăsând Craiova fotbalistică pe un butoi cu pulbere. Pentru că acest trofeu era unica șansă de salvare a sezonului. De altfel, la finalul meciului, antrenorul Laurențiu Reghecampf, era foarte supărat:

Supărare, dezamăgire... Am avut 3-4 ocazii foarte mari, nu am profitat de ele. Mai rău, am luat şi cartonaş roşu. Dezamăgitor. Nu ştiu de ce nu am putut să luăm cea mai bună decizie. Din păcate pentru noi e o seară neagră. Nu s-a greşit nicăieri, nu am fost profesionişti în anumite momente, am tratat cu uşurinţă faze foarte bune de a marca. Gestul pe care l-a făcut Bancu nu este OK. Să terminăm acest final pe care ni l-am făcut dramatic şi apoi o să facem o analiză şi o să luăm anumite decizii”, a afirmat Reghe la finalul meciului în care Bancu a fost eliminat după ce nu și-a mai controlat nervii, în minutul 86.

Pentru Sepsi este a doua finală în trei ani

De partea cealaltă, cei de la Sepsi pluteau de bucurie. Antrenorul secund Robert Ilyes, cel care a condus echipa în lipsa lui Cristiano Bergodi, suspendat, era fericit din două motive: pentru calificare și pentru că finala se va juca pe stadionul Rapid, echipă la care el a jucat mulți ani. ”Sunt incredibil de fericit pentru băieţi, pentru spiritul grupului, pentru tot ce am făcut anul acesta. Este meritul lor, au jucat ca o echipă, şi-au dat viaţa pe teren şi este o victorie meritată. E o finală pe teren neutru, joc la a doua mea casă, acest oraş merită şi suntem obligaţi să-i facem pe suporteri fericiţi, jucăm a doua finală în 3 ani”, a spus Robert Ilyeş.

Finala dintre FC Voluntari și Sepsi Sfântu Gheorghe va avea loc la 19 mai, de la ora 20.30, pe stadionul Giuleşti.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net