Dinamo, la ultima deplasare din Liga 1?

Ultima actualizare:

Cu gândul deja la barajul de menținere în prima divizie, Dinamo va juca diseară pe un teren de unde a venit cu tolba plină de goluri de la ultimele două deplasări: la Botoșani. Ar putea fi ultima deplasare din Liga 1 a echipei bucureștene.

Dinamo a pierdut de fiecare dată în ultimele deplasări la Botoșani (FOTO: Sportpictures)
Dinamo a pierdut de fiecare dată în ultimele deplasări la Botoșani (FOTO: Sportpictures)

Așa cum a mărturisit deja, antrenorul Dușan Uhrin este decis să folosească fiecare meci ca pe unul de pregătire al dublei de baraj ce bate la ușă. Cu toate acestea, în mod curios, în loc să-i vadă la lucru pe toți componenții lotului, el a decis să nu se mai bazeze pe jucătorii care vor să plece, de parcă, Dinamo își permite să facă acum nazuri în privința fotbaliștilor. ”Fiecare meci este important pentru mine să văd cum reacționează după antrenamentele făcute. Nu ne concentrăm mult pe adversari, trebuie să fim concentrați pe noi. Jucătorii s-au antrenat bine și acum sunt mai uniți. Simt că suntem într-un punct bun. Marco Ehmann este la echipa a doua. Vrea să plece și eu folosesc doar jucători care vor să rămână”, a declarat tehnicianul dinamovist la conferința de presă de ieri, conform digisport.ro.

Meci inedit în penultima etapă a play-out-ului

În ultimele două meciuri disputate pe stadionul din Botoșani, dinamoviștii au încasat câte patru goluri, atât în returul campionatului trecut, cât și în partea secundă a sezonului regulat actual. Chiar dacă diferența de valoare dintre echipa lui și cea din Botoșani este enormă, fundașul bulgar al dinamoviștilor, Antoni Ivanov, crede că nu va fi mare diferență între echipele din baraj și cea moldoveană. ”Nu cred că adversarii din aceste ultime două etape sunt mult peste cei din Liga 2 pe care îi vom întâlni la baraj. Nu cred că sunt cine ştie ce. Eu consider că îi putem învinge. Iar la baraj cine va fi, va fi... trebuie să batem, asta e important. O să fie greu dacă va fi Universitatea Cluj, ştiu că suporterii lor cu ai noştri sunt înfrăţiţi... Atmosfera va fi bună, dar cine va fi, vom vedea”, a declarat, printre altele, Antoni Ivanov.

Penultima etapă a play-out-ului va fi deschisă de meciul echipelor care nu doar că vor retrograda, dar e de așteptat că se vor și desființa după acest sezon: Gaz Metan Mediaș și Academica Clinceni. Este un meci unic în istoria fotbalului, pentru că se întâlnesc două formații care au punctaj negativ, dar și care, împreună, au un punctaj de minus 52 de puncte! După ultimele depunctări, Clinceni a ajuns la minus 11 puncte, iar Gazul la minus 41! Un record negativ greu de egalat.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net