Dinamo s-a făcut de râs la Mioveni

Dinamo chiar începe să arate a echipă retrogradată. Jocul, încrederea jucătorilor și lipsa ideilor tactice ale antrenorului, toate converg către un singur lucru: Liga 2. La Mioveni, gazdele, nou-promovate în prima divizie, au obținut a treia victorie din tot atâtea meciuri disputate cu ”câinii”.

Sanoh a marcat al doilea gol al celor de la CS Mioveni (FOTO: Sportpictures)
Sanoh a marcat al doilea gol al celor de la CS Mioveni (FOTO: Sportpictures)

Dinamoviștii au fost învinși cu scorul de 2-0, prin golurile marcate de Panait (min. 72) şi Sanoh (min. 84), dar scorul putea fi mult mai mare în favoarea argeșenilor. Bucureștenii aproape că nu au contat în economia jocului, ceea ce l-a făcut pe Steliano Filip, jucătorul care din paria acum două luni a ajuns căpitan acum, să declare la finalul partidei: “Mă simt penibil, îmi este ruşine. Să mă înjure lumea la fiecare meci... E clar, ne-a mai rămas doar bajarul, trebuie să îmbunătăţim jocul de la meci la meci şi să arătăm altă faţă, iar la baraj să câştigăm şi să salvăm echipa asta. Este foarte greu, jucători, lipsă de valoare... Nu vreau să vorbesc. Ne-am făcut de ruşine în această seară. Este foarte dureros şi îmi este ruşine. Nu credeam vreodată că o să trec pe-aici. Sper de la meciul viitor să câştigăm şi în final să salvăm echipa. Parcă este un coşmar. M-am săturat să fiu înjurat la fiecare meci”, a spus Filip după partidă.

Dinamo nu mai poate scăpa de locurile care duc la baraj

La rândul său, antrenorul dinamoviștilor, Dusan Uhrin Jr., tehnicianul adus să salveze echipa dar care pare din ce în ce mai depășit de situație, a declarat: “Este incredibil, muncim toată săptămâna să nu greşim la fazele fixe şi greşim. Trebuie să muncim. În repriza a doua am pierdut din agresivitate şi este de asemenea un lucru rău. Nu sunt mulţumit de cum am jucat, dar trebuie să facem totul pentru că nu este uşor. Acum l-am pierdut pe Irobiso. Alţi jucători trebuie să arate că merită să fie în primul 11. Jucăm la baraj, va fi greu, sunt echipe bune în Liga 2. Trebuie să schimb multe lucruri”, a spus antrenorul care de un timp își găsește de lucru doar la Dinamo.

În urma rezultatului înregistrat la Mioveni, Dinamo nu mai are nici o șansă de a evita unul dintre locurile 7 sau 8 în clasamentul play-out-ului, cele care duc în barajul pentru menținerea în prima divizie.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Top 3 beneficii de a instala automate de reciclare a ambalajelor daca ai un magazin jpg
image
image
image
image
image
image
Romania la ceremonia Jocurilor Olimpice (EPA) jpg
delegatia romaniei ceremonia deschidere jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Nadia Comaneci (Sportpictures) jpg
Radu Dragusin (Facebook) jpg
Corvinul Rijeka (Sportpictures) jpg
David Popovici (EPA) jpg
delegatie romania jocuri olimpice jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net