Problemele dinamoviștilor înaintea marelui meci cu FCU Craiova

Ultima actualizare:

Dinamo are programată o nouă finală în lupta pentru supraviețuirea în prima divizie. De data aceasta contra celor de la FCU Craiova, una dintre echipele cu care se va lupta până la final pentru evitarea barajului. Programat sâmbătă seară, la ora 20.30, meciul este crucial pentru ambele formații.

Dinamo nu a învins niciodată pe FCU Craiova în acest campionat (FOTO: Sportpictures)
Dinamo nu a învins niciodată pe FCU Craiova în acest campionat (FOTO: Sportpictures)

Principala problemă a „câinilor” este că încă sunt foarte mulți accidentați în lot, astfel că antrenorul Dusan Uhrin are probleme în a vedea pe cine se va baza pentru meci. ”Nu am recuperat toţi jucătorii, Andrei Radu are o accidentare suferită la ultimul meci, nici Jovanovic nu este refăcut. O parte dintre jucătorii nu s-a antrenat toată săptămâna, trebuie să decid pe cine includ în lot, deoarece este un meci important pentru noi, cu un adversar dificil. Nicolo Napoli a făcut o treabă bună acolo, este de mult timp şi ştie cum să joace în România”, a declarat Uhrin la conferința de presă de ieri.

Evident, toate gândurile dinamoviștilor se îndreaptă spre evitarea barajului, obiectiv care pare foarte greu de îndeplinit, având în vedere că se află la 6 puncte de primul loc de deasupra liniei roșii. De acest lucru e conștient și Dușan Uhrin: ”Fiecare meci este important pentru noi, am câştigat doar un joc, nu e suficient să nu ajungem la baraj. E doar un pas, ne mai trebuie mulţi paşi. Trebuie să obţinem victorii, dar depinde şi de ce fac adversarele. Nu ştiu cum sunt jucătorii, antrenamentele au fost normale. Când am început munca la Dinamo, nu pot să spun nimic de atitudinea la antrenamente. Ei sunt ok, trebuie să decid primul 11 şi sper să am mână bună”.

Nicolo Napoli nu a mai întâlnit-o pe Dinamo în acest campionat

De partea cealaltă, antrenorul oltenilor, Nicolo Napoli, cel care a făcut adevărate minuni cu echipa în acest campionat de când a preluat-o – FCU Craiova ocupă locul 5 în play-out, la trei puncte de ”zona fierbinte”, e conștient de dificultatea deplasării din ”Groapă”, dar spune că, măcar teoretic, formația lui pornește favorită. ”Teoretic, suntem peste ei. Dinamo a început să aibă rezultate, a adus un antrenor nou la echipă și face treabă bună. Câștigarea meciului ține de noi, o să vedem dacă vom face un rezultat bun. Obiectivul nostru este să ne salvăm de la retrogradare”, a declarat peninsularul pentru ”Fanatik”.

El a recunoscut că patronul Adrian Mititelu le-a promis o primă pentru salvarea de la retrogradare, dar spune că nu se gândește la bani, ci la a face performanță: ”Avem o primă pentru salvarea de la retrogradare și vom vedea ce se întâmplă, vom discuta. Mai avem șapte meciuri foarte dificile, dar cred că ne vom descurca bine și ne vom îndeplini obiectivul. Am venit aici să salvez echipa de la retrogradare”, a mai spus el pentru aceeași sursă.

Până acum, în cele două meciuri din acest sezon, craiovenii au câștigat pe propriul teren, scor 1-0, când erau antrenați de Adrian Mutu, și au încheiat la egalitate, 0-0, la București, când erau pregătiți de Eugen Trică. Chiar dacă acesta e primul meci pentru Napoli contra lui Dinamo în actualul campionat, el i-a avut adversari pe ”câini” de nu mai puțin de 12 ori. Din aceste meciuri a câștigat cu echipele lui 3, a pierdut 4 și a încheiat 5 la egalitate.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net