Scandal în Liga 1. Un jucător acuză: ”Președintele mă înjură”

Paul Pîrvulescu este unul dintre jucătorii experimentați ai Ligii 1. A văzut multe, a trăit multe, dar ceea ce i s-a întâmplat la Academica Clinceni spune că nu a mai trăit vreodată. Conform propriilor declarații, președintele grupării îl înjură în mod constant.

Paul Pîrvulescu a fost căpitan la Academica Clinceni (FOTO: Sportpictures)
Paul Pîrvulescu a fost căpitan la Academica Clinceni (FOTO: Sportpictures)

”Având în vedere că am primit doar trei goluri cu echipa pe care am aliniat-o astăzi, cred că ne-am descurcat onorabil. Nu am mai jucat până acum fundaş central, a fost şi pentru mine o surpriză, nu am avut de ales. A fost ultimul meci pentru mine, începând de mâine nu o să mai fiu pentru că s-au întâmplat foarte multe lucruri. Mă despart destul de greu, au fost trei ani şi o lună senzaţionali pentru mine”, a spus Paul Pîrvulescu, potrivit digisport.ro.

Pîrvulescu l-a acuzat pe Iulian Stoica, preşedintele clubului Academica Clinceni, că l-a înjurat în repetate rânduri în ultima perioadă. ”Sunt unii oameni în conducerea clubului, mi-e foarte greu să vorbesc, dar atât timp cât nu îţi respecţi jucătorii, în special pe mine, vorbesc aici despre domnul preşedinte, care nu ratează nicio ocazie de a mă jigni, de a mă înjura, atât pe mine, cât şi pe familia mea... Nu ştiu ce am făcut. Dacă ar fi să ne luăm după domnul preşedinte, ai doar obligaţii nu şi drepturi”, a explicat fotbalistul.

CS Mioveni a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (2-1), echipa Academica Clinceni, din etapa a XXII-a a Ligii 1 Casa Pariurilor. Pîrvulescu a fost integralist la oaspeţi, ba chiar a purtat banderola de căpitan.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
Evan Ndicka (Youtube) jpg
tartan track 2678544 1280 jpg
zeta grecia jpg
akebono getty1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net