Dinamo, test greu cu Oțelul. Antrenorul alb-roșilor reclamă că nu e respectat

Ultima actualizare:

Dinamo e nevoită „să se scuture din toate încheieturile” și să îndrepte de urgență situația în care se află: cu un singur punct acumulat în play-out, alb-roșii ocupă abia locul 15, penultimul din Superliga României și au un test important cu Oțelul Galați, luni, de la 20.30, meci televizat de DigiSport, OrangeSport și PrimaSport. 

Dinamo are dificila misiune de a se salva de la retrogradare (FOTO: Sportpictures)
Dinamo are dificila misiune de a se salva de la retrogradare (FOTO: Sportpictures)

Înaintea meciului pe care echipa sa îl va disputa în deplasare, antrenorul croat Željko Kopić a reclamat tratamentul pe care el și gruparea lui îl primesc, spunând că nu sunt respectați, lansând un apel către arbitraj. 

Nemulțumit de arbitrajul din fotbalul românesc

Antrenorul în vârstă de 46 de ani spune că, deși nu vrea să invoce o conspirație împotriva formației din „Ștefan cel Mare”, crede că pur și simplu echipa sa nu e respectată pe cât ar trebui, în contextul în care Dinamo trece printr-o situație extrem de dificilă și riscă să retrogradeze și să revină în eșalonul secund. „Nu este vorba doar despre acest meci (n.r. cu Oțelul). Sper că nu vom avea vreun moment despre care să vorbim ca și greșeală de arbitraj în meciurile care urmează. Eu asta simt (n.r. că Dinamo nu este respectată). Nu vreau să spun că este cineva împotriva noastră, dar sunt lucruri care nu s-au petrecut peste noapte, legat de club. Nu cred că Dinamo are respectul pe care îl merită. Pe de altă parte, trebuie să tragem tare și să creștem echipa. Toată lumea va arăta, astfel, mai mult respect sau va înțelege ce este acest club. Nu-mi place să vorbesc despre aceste situații, arbitrii iau deciziile. Cred că în meciurile viitoare nu vom mai vorbi despre greșeli de arbitraj”, a declarat tehnicianul croat, la conferința de presă premergătoare meciului cu Oțelul Galați, Dinamo având, totuși, norocul de a nu avea jucători accidentați în vederea acestei partide.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net