Inverness – Astra! Budescu a marcat unicul gol al partidei!


    Constantin Budescu a fost omul meciului Inverness – Astra
Constantin Budescu a fost omul meciului Inverness – Astra

Inverness – Astra s-a încheiat cu victoria giurgivenilor, 1-0, în prima manşă a turului doi preliminar al Ligii Europa. Returul e programat la data de 23 iulie.

Inverness – Astra a fost tranşat de români, căpitanul Constantin Budescu punctând în minutul 24. “Golul a fost aproape ca cel marcat în campionat cu Chiajna, doar că mingea nu a atins bara şi a fost atinsă puţin de portar. Rezultatul este foarte bun pentru noi şi ne dă speranţe pentru calificare. Avem prima şansă, dar nu trebuie să ne culcăm pe o ureche, pentru că au o echipă destul de bună şi trebuie să jucăm foarte serios”, a spus Budescu la Digi Sport.

Inverness – Astra: Şumudică s-a plâns de frig!

Tehnicianul Astrei, Marius Şumudică, s-a plâns de frigul de la ora partidei de pe Caledonian Stadium şi le-a întrebat pe gazde când este vară în Scoţia. “A fost frig aici, dar va fi diferit săptămâna viitoare, pentru că în ţara mea au fost azi 37 de grade. Am o întrebare pentru voi: când e vară aici?”, a spus Şumudică.

Inverness – Astra: “pericolul” Budescu

Antrenorul John Hughes a declarat după Inverness – Astra că jucătorii săi erau avertizaţi de calităţile lui Budescu la fazele fixe, dar tot au fost învinşi uşor. “Sunt dezamăgit de golul primit şi mai ales de modul în care l-am primit. Ei au fost bine avertizaţi de calităţile lui Budescu la fazele fixe, dar le-am oferit uşor o lovitură liberă şi am fost pedepsiţi. Am dominat meciul, dar am fi avut nevoie să fi fost mai tăioşi în ultima treime şi să fi ajuns acolo mai repede. Dar am jucat împotriva unei echipe bune”, a spus acesta.

Apoi, a continuat: “Ei au avut jucătorii în spatele mingii, în timp ce noi ar fi trebuit să fim mai rapizi. Unul sau doi jucători au nevoie de mai multă pregătire fizică şi cred că s-a văzut pe măsură ce timpul trecea. Dar sunt foarte mândru de băieţi. Suntem încă în joc. I-am spus şi antrenorului lor, nu ştiu dacă m-a înţeles, dar a apreciat stilul nostru şi privirea lui părea să spună «sunteţi încă în joc»”.

Cum au arătat echipele:

Inverness: O. Williams - Warren, Meekings (Raven '80), Devine, D. Williams - Tansey, Draper (Roberts '81), Wedderburn, Doran - Christie - Dani Lopez (Foran '84). Antrenor: John Hughes.

Astra Giurgiu: Lung - Pedro Queiros, Găman (Oros '47), Geraldo Alves, Junior Morais - Boldrin, Seto, Teixeira - Enache (Stan '71), Budescu (Florea '82), De Amorim. Antrenor: Marius Şumudică.

S-au acordat patru cartonaşe galbene: Meekings '64, Roberts '87 / Budescu '37, Pedro Queiros '88. Partida a fost arbitrată de o brigadă din Norvegia, avându-l la centru pe Ken Henry Johnsen. Johnsen a fost ajutat la cele două linii de Sven Erik Midthjell şi de Tom Harald Grønevik, în timp ce Ole Gya a fost rezervă.

zodia care consuma alcool jpg
cub Ramona Olaru și Cătălin Cazacu Natalia Mateuț și DJ Mahony png
cub Andreea Perju png
celine dion jpeg
cub camelia șucu (1) png
5 salariul elenei ceausescu 3 jpg jpeg
meghan markle 4 jpg
andreea marin
image
image
image
image
image
image
radoi mirel epa efe h 56947735 jpeg
Sorana Cirstea, EPA jpg
Goncalo Ramos, Getty jpg
Lionel Messi, Getty Images jpg
Maroc   Spania, Getty Images jpg
318310710 471139878468439 9093380521482870357 n (1) jpg