Hațegan își asumă eroarea de arbitraj după accidentarea gravă a lui Luca Mihai

Ultima actualizare:

Episodul în care ieșeanul Luca Mihai s-a prăbușit pe teren după o intrare dură a dinamovistului Josué Homawoo, soldat doar cu un cartonaș galben, i-a adus numeroase critici arbitrului Ovidiu Haţegan, care și-a prezentat punctul de vedere.

Luca Mihai a părăsit terenul în stare de confuzie (FOTO: Sportpictures)
Luca Mihai a părăsit terenul în stare de confuzie (FOTO: Sportpictures)

În vârstă de 43 de ani, acesta a explicat decizia de la faza din minutul 29, de duminică, din cadrul meciului Dinamo-Poli Iași, câștigat de alb-roșii cu 1-0 în play-out-ul din Superliga României. „Am văzut cei doi jucători lovindu-se cap în cap, iar impresia mea a fost că jucătorul lui Dinamo a vrut să joace mingea. Din nefericire, n-am realizat pe moment gravitatea impactului. Apoi, când am revăzut faza, mi-am dat seama că am greşit. Trebuia să arat cartonaşul roşu. Îmi pare foarte rău de cele întâmplate şi îi doresc jucătorului de la Poli Iaşi însănătoşire grabnică. Sper din tot sufletul ca situaţia să nu fie foarte gravă şi să fie bine cât mai repede. Sunt foarte afectat de cele întâmplate”, a declarat Haţegan, potrivit frf.ro. 

Clubul ieșean a anunțat care este starea jucătorului

Reamintim că, după o intrare dură a lui Homawoo, din spate, Luca Mihai a fost lovit serios și a căzut la pământ, primele informații oferite despre starea sa indicând că nu mai auzea cu o ureche, din care îi curgea sânge. Meciul s-a întrerupt pentru patru minute, răstimp în care medicii i-au pus tânărului jucător de 20 de ani un guler cervical, l-au scos cu targa de pe teren și transportat cu ambulanţa la spital, însă partida a continuat.
În cursul zilei de luni, clubul ieșean a revenit cu informații, punctând că starea jucătorului este una stabilă, dar că e confuz şi prezintă somnolenţă, rămânând sub observația medicilor. „Omul, mai mult decât tricoul... Ne-am fi bucurat ca meciul de ieri seară să rămână o amintire plăcută în memoria tuturor celor prezenți pe stadion, iar numele jucătorilor, mai ales ale celor tineri, să se regăsească în echipa etapei. Din păcate, în urma unui incident nefericit, Luca Mihai, under-ul celor de la Poli Iași, a părăsit «Arcul» în minutul 36, fiind transportat la Spitalul Universitar de Urgență Elias din București, pe terenul medicilor. Sperăm ca Luca să revină cât mai curând în iarbă, cu același spirit cu care reprezintă clubul și echipa națională U21 a României. Multă sănătate și recuperare rapidă, puștiule!”, a transmis Dinamo prin intermediul paginii sale de Facebook. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Halep Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
nationala romaniei antrenament jpg
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Cristiano Ronaldo (Facebook) jpg
Csíkszereda Dinamo (Sportpictures) jpg
Dinamo Csikszereda (Sportpictures) jpg
Universitatea Craiova Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Miodrag Belodedici (Sportpictures) jpg
gina gogean jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net