Rapid defilează în Cupa României. Giuleștenii sunt la conducere în grupa lor

Rapid a obținut victoria fără probleme, în primul său meci în grupele din Cupa României. Giuleștenii s-au impus, joi, pe terenul ultimei clasate din campionat, FC Botoșani, cu scorul de 3-1.

Rapid s-a impus fără probleme (FOTO: Sportpictures)
Rapid s-a impus fără probleme (FOTO: Sportpictures)

Formația antrenată de Cristiano Bergodi a deschis scorul după 17 minute, când Iulian Cristea a reluat cu capul la colțul lung mingea trimisă din corner de Cătălin Cîrjan. Doar patru minute mai târziu, Paul Iacob a dublat avantajul după o lovitură liberă.
În minutul 53, giuleștenii au mărit diferența prin Ștefan Pănoiu, cu un șut la colțul scurt din interiorul careului, iar scorul final a fost stabilit de fostul jucător al Farului, Carlo Casap, care a înscris „golul de onoare” al botoșănenilor, printr-un șut din lovitură liberă direct în vinclu, în minutul 81.

„Nu am dat gol în momentele importante”

„Cred că am meritat această victorie. Băieții au făcut un meci foarte bun. Azi au jucat cei care au evoluat mai puțin acest sezon și mă bucur pentru toți. Primele 25 de minute au fost foarte bune, am dat și goluri. În repriza a doua, au avut cei de la Botoșani ceva ocazii, dar Drăghia a apărat foarte bine. Sunt mulțumit și îi felicit pe jucători! E o victorie foarte importantă. Am fost agresivi, am făcut un fotbal bun și am marcat iar trei goluri. Mă bucur mult. Era primul meci și era important să câștigăm!”, a declarat Cristiano Bergodi.
„Analiza meciului e foarte simplă: ocazii identice, ei au dat gol, noi am ratat. Am ratat și la 0-1 și 0-2 ocazii imense! Cred că asta a făcut diferența. Nu am dat gol în momentele importante. Felicit Rapidul, e o echipă foarte bine organizată și are jucători de calitate. Mai mult decât rezultatul mă îngrijorează accidentările lui Drole și Florescu. Asta e supărarea mea cea mai mare. Ca joc, sunt mulțumit de unele momente. Am avut ocazii mari, dar trebuie să dăm goluri”, a spus, de cealaltă parte, tehnicianul Dan Alexa.
Rapid este la conducere în grupa sa, având trei puncte și fiind urmată de Universitatea Cluj la egalitate și FC Botoșani, CSM Alexandria și Steaua, care nu au încă puncte acumulate.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net